jueves, 11 de diciembre de 2014

La Tira


Àngel Ros ha de prendre til·la 

Aquests dies l’alcalde, Àngel Ros, està molt atrafegat, ha tingut de plantar cara a un “rapero” que li ha fet una cançoneta bastant irreverent, però que li “canta la canya “ i de quina manera.
Sembla que aquest xicot rapero, està ben informat de les “activitats” de l’alcalde. En el fons, la cançó-denuncia ve a ser una forta critica a la seva labor de govern com alcalde.

Ros va reaccionar de la pitjor manera possible, es va esvalotar com una gallina, tot i dient que en la cançó, el rapero “l’havia amenaçat”, que li posaria una denuncia i que demanaria al servidor de la xarxa d’Internet, que esborrés el vídeo, perquè la gent no el pogués veure. En aquest punt, Ros va fer un pa com una coca, doncs el proveïdor va esborrar el nom de “MENTI-ROS” del buscador (lo qual demostra que l’alcalde té moltes influencies), però mitjançant les xarxes, es va passant l’enllaç del vídeo, per tant continua funcionant i ja ha tingut 21.246 visites en quinze dies. És més, tenim constància de que molts usuaris ja tenen l’arxiu copiat en els seus ordinadors, per tant encara que ara s’esborri del servidor, el podran fer circular tant com vulguin, seria quan funcionaria més que mai.

Si Ros volia amagar el que deia el vídeo, amb la seva sortida emprenyada, el que ha fet es esbombar-ho més i de quina manera. Segurament li ha sortit la vena autoritària que porta dintre i que tant temen algunes persones que treballen a l’Ajuntament. L’alcalde no és persona que encaixi les critiques, i en aquesta ocasió ha fet el de sempre, anar a perseguir a qui el critica, però també com sempre, no s’ha molestat en desmentir el que d’ell es critica.

De fet, quan va començar a ser alcalde, algú que el coneix des de fa temps, ja ens va avisar en el sentit de que li agradava molt manar. No anava gens equivocat, però del que no ens va avisar, és de que potser faria coses criticables, es clar que tampoc ho podia saber, ja que no havia estat mai alcalde.
Una altra persona que va sentir aquest comentari, es diu ara molt sorprès, ja que Ros quan va començar a ser alcalde, sempre criticava al seu antecessor en el càrrec: “Aquest Antonio feia de tot”.  
I ara ell també fa el mateix?

En aquests moments Ros està molt nerviós, doncs apart de tenir de governar un Ajuntament amb uns deutes monumentals, apart de tenir greus enfrontaments amb molts dels seus propis regidors i de no tenir massa clar encara, amb quin partit es presentarà a les eleccions (manté bona amistat amb Maragall, a qui deu l’alcaldia), també propicia a traves de la regidoria de Participació, que “Podemos” es pugui donar a conèixer en assemblees de les Associacions de Veïns de la ciutat. Suposem que és per sí de cas cal pactar desprès de les eleccions.
Però també té alguns assumptes judicials que l’estan assetjant, i tot plegat no sap ben bé cap on tirar. Ell va como es sol a dir “a salto de mata”.

Ros va accedir a l’alcaldia en uns anys, en els que pels politics tot era planer i afalagador, molts feien el que els hi venia en gana, saben como sabien, que amb ells, l’estament judicial era molt benevolent. Ells eren tractats i ho sabem tots, amb guant de seda, en canvi amb els delinqüents comuns, la Justícia  emprava el puny de ferro.
Ara, sembla que el guant de seda s’ha esfumat i tothom (excepte alguna infanta privilegiada) és tractat amb puny de ferro.

És clar que Ros té un passat. I si fa cinc dies va sortir al telediari pel tema del “rapero”, dintre un temps pot sortir un altre cop per “altres cosetes” no tant musicals, però més municipals i possiblement, més greus.

Doncs mireu alcalde, mala sort, perquè sembla que esteu pillat i vos ho sabeu. Pels nervis us recomanem un remei casolà i tradicional, prendre til·la a galledes. Ai perdó... que sigui til·la beneïda.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]