miércoles, 12 de noviembre de 2014

Redacció

“El 29N inundem Lleida”

Aclariment:
Certes entitats i sindicats sanitaris es posen ara davant de la manifestació, en estar units per lluitar contra el Consorci Sanitari que vol aprovar la Generalitat que governa CiU, perquè suposa privatitzar, encara que sigui parcialment la Sanitat Pública.
Certament, entenem que és perjudicial pels qui som usuaris de la sanitat pública, que es privatitzi el servei o part del servei, però els hi hem de recordar a aquestes entitats i sindicats sanitaris, que al seu dia i quan els hi vam demanar, no van voler defensar el pàrking gratuït (i ells sabran perquè) que teníem els usuaris davant l’Hospital Arnau de Vilanova (quan només calia asfaltar el paviment), i que certs interessos van convertir en pàrking privat, es a dir de pagament. Aleshores però, qui governava la Generalitat era el tripartit, PSC-ERC-ICV.
Ja ens imaginem, que els sindicats que ara convoquen poden dir que una cosa era el pàrking i una altra són els serveis sanitaris, però compte, que quan els usuaris anem a l’Hospital, no ho fem per motius festius, sinó per una necessitat sanitària i poder aparcar el cotxe ara, ens costa un preu abusiu.
Del pàrking també podem dir, que “la nostra salut és el seu negoci”.

No podem per més que manifestar, que tot plegat ens sembla una notable incoherència i no podem evitar preguntar-nos, si també convocarien la protesta, si ara a la Generalitat manés el tripartit? Malgrat tot, i tot i que, no ens agraden gaire les inundacions, ens sumen a la lluita i els hi publicarem el que ens han enviat.
-------------------------------

El 29N inundem Lleida:
La nostra salut no pot ser el seu negoci! 

Impedim que la Generalitat i el seu president aprovin el consorci sanitari que volen imposar a les comarques de Ponent i del Pirineu. Aturem el consorci que encamina una sanitat pública més privada, menys transparent i menys democràtica. Exigim-los que no donin l'esquena als 38.575 lleidatans i lleidatanes que en un més i mig van oposar-s'hi. Defensem una sanitat 100% pública, sotmesa plenament al dret públic i al control parlamentari, úniques garanties de poder avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i respecte als treballadors.

Cal sortir al carrer. El 29N. A les 18h a la plaça Ricard Vinyes. Prèviament dos columnes recorreran la ciutat, sortint de l'Arnau de Vilanova i del Campus de Cappont de la UdL a les 17:30h. 
T'esperem. Inundem Lleida. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]