jueves, 6 de noviembre de 2014

La Tira


L’Ajuntament de Lleida, paga les nomines amb retard

El dilluns sobtadament, vam rebre un escrit sindical, adreçat a l’Alcalde i signat per membres de les Seccions Sindicals de l’Ajuntament, on se li trasllada una amargar queixa, pel fet de que l’Ajuntament paga amb retard les nomines als seus treballadors.
Entre altres consideracions, diuen:

Desprès de veure desaparèixer gran quantitat de drets que tenien, per imposició del govern central, no entenen com l’Ajuntament de Lleida, “tot i la seva suposada ideologia progressista” es sumi a aquesta iniciativa.

Que sense els seus empleats, l’Ajuntament no podria fer la seva tasca “ni creant tots el càrrecs de confiança que vulguin”.

Que “darrerament s’està produint un retard considerable en l’ingrés de les nomines dels treballadors de l’Ajuntament”.

Que els treballadors tenen de pagar cada mes, hipoteques, rebuts, préstecs i despeses variades, que els hi giren puntualment, malgrat que ells, no cobren la seva nomina amb la mateixa puntualitat.

Que necessiten disposar dels seus diners en temps i forma, per poder afrontar tots els seus pagaments mensuals.

Que si no hi ha saldo en el seu compte quan arriben les despeses, l’entitat bancària els hi carrega uns elevats interessos. Encara que també pot passar, que el banc els hi retorni els pagaments.

Que no tots els empleats municipals, tenen la sort de disposar del saldo adequat en el seu compte corrent, possiblement, degut a la pèrdua de poder adquisitiu amb la que ens ha regalat la classe política.
Creiem que aquí els hi ha faltat afegir, que els empleats municipals, no tenen l’excel·lent sou que té l’alcalde de Lleida, a qui de segur no li afecten gens ni mica els retards.

Acaben demanant a l’Alcalde, poder cobrar puntualment el seu sou a finals de mes, “doncs bastants problemes tenim ja!”.

Com dèiem, una amarga queixa, que en el fons ve a exposar una realitat, allò que es diu, la síndrome de l’Ajuntament morós.

Aquí potser, el que pertoca preguntar-li al nostre Alcalde, Àngel Ros, és si desprès de fregir-nos a tots amb els seus exagerats impostos, i de de rebre tants diners del FLA per pagar les factures, no poden pagar ni les nomines dels empleats, aleshores:

QUÈ EN FAN DELS DINERS EN AQUEST AJUNTAMENT?


Per cert Alcalde, encara no heu aprovat els pressupostos del 2.015. A què espereu? Us han dit ja, que aquest any tindreu “tangana”? I compte, que en aquest cas, tangana no ve precisament de tango.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]