domingo, 9 de noviembre de 2014

Des de la meva finestra


Que fàcil és manipular a la gent

Us deixem l’enllaç que hem rebut, d’un vídeo que publica l’entorn sobiranista en la pagina de ara.cat. Apareix el president del Govern cridant als ciutadans perquè avui diumenge, vagin a votar.
Com es diu allí, es tracta d’un muntatge, es a dir, d’una manipulació “en clau d’humor”, diuen.

En principi, que ho hagin fet en clau d’humor és cosa que queda per demostrar. Però si manipulen això, també poden manipular tota la resta del que es porten entre mans.  

Veient les increïbles, impossibles i populistes propostes que ofereix l’entorn secessionista en el fulletó groc, que ens han repartit per anar a votar, amb indicació expressa, de que el punt de consulta del punt de votació, és el telèfon 012 gencat.cat, que indica com la Generalitat està implicada en una votació prohibida, per dos alts tribunals i pel Govern.
Havent vist abans les actituds de molts catalans en els últims dos anys en tot aquest muntatge i repensant tot una mica, arribem a la conclusió de que no deu ser tan difícil manipular a la gent.

Pensant-ho bé, ara creiem entendre com va poder ser possible, que en les eleccions alemanyes de març de 1933, Adolf Hitler arribés al poder, aconseguint el seu partit nazi, NSDAP, un 47,2% dels vots.

Lamentablement, sembla que no deu resultar molt  difícil  manipular a la gent i potser no sigui tant per mèrit del manipulador, sinó per la bona fe de la gent.

Parlem d’uns governants manipuladors, que històricament i d’altra banda, han portat sempre molt malament, que les persones pensin per sí mateixes, doncs en massa casos, fins i tot han estat represaliades per aquesta causa. 
   

Rajoy Cridant a les urnes el 9-N

(Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube:)
Triomfa a la xarxa un vídeo amb Rajoy cridant a anar a les urnes el 9-N


Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]