viernes, 17 de octubre de 2014

Cartes al Director


Que funcioni ja la Justícia

Jo em faig una pregunta: ¿S’està fent tot el possible per ajudar a una dona maltractada? Abans i desprès, jo dic que NO.

Com és possible, que desprès de la denúncia per maltractament i separació, hi hagi una ordre d’allunyament pel mal tractador i se li doni la custòdia a l’afectada, i ara al tramitar el divorci, hi hagi una sentència, on es doni la custòdia al pare sense fer cas de la documentació aportada per l’afectada, ni es faci cas de la documentació aportada per la mateixa, a traves del seu advocat.
Això passa per falta d’interès i passotisme de diferents departaments oficials, o bé, que part d’aquest personal no estigui capacitat per fer aquests menesters.

Es presenten informes contradictoris, potser així, es compleix un formulari protocol·lari. Si us plau: Com es pot fer tanta propaganda, a traves de tots els mitjans, sobre la defensa de dones maltractades o violència de gènere, dient que denunciïn i desprès què? Se’ls tanca portes, se les tracta de paranoiques o alguna cosa semblant. Tot és BLA, BLA, BLA...

Les defenses que els hi adjudiquen, en alguns casos, amb prou feines es mouen, perquè són “d’ofici”, això està arribant massa lluny, s’ha de parar JA.

A mi, com a presidenta d’una entitat veïnal, ja m’ha arribat més d’un cas d’aquests i a més amb documentació. Em sento impotent i indignada.
A aquestes dones, que desprès de ser maltractades inclosos els seus fills, se’ls està fent un mal irreparable i se’ls tanca portes a tenir un futur digne.

Estem disposats a arribar fins on faci falta, aportant documents acreditatius i testimonis de fets.
Des d’aquí, vull fer una crida públicament, perquè tothom es pugui sumar a aquesta causa i ens deixem de perdre el temps.
Les promeses s’han de complir. I que ningú es vengui o es deixi comprar per tapar errors, o favors.

Mari Carmen Guerrero
Presidenta - Associació de Veïns - La Bordeta

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]