miércoles, 24 de septiembre de 2014

La Tira

Lleida i el “carajal” del bus

A començaments de l’any passat vàrem saber, que ens serien canviades les línies del transport urbà. En el nou disseny, l’autobús que tenia 18 línies va passar a tenir-ne només 10, aleshores podem dir, que totes aquestes 18 es van haver d’encabir dintre de 10, amb les corresponents mancances  i molèsties que això comporta.


Les antigues línies que seguien un traçat lògic i que els lleidatans ens havíem après de memòria, van acabar creuant-se de la forma més capriciosa i rebuscada, que mai havíem pogut imaginar.  Van dir des de l’Ajuntament, que tals canvis es feien per a obtenir un estalvi econòmic. Molt bé, però obtenir un cert estalvi econòmic pot justificar donar un mal servei als usuaris? Perquè les queixes van estar innumerables, ja que per començar no sabien on tenien d’agafar el bus, ni a on els portaria. La confusió va estar enorme.
Se’ns va dir que les noves línies havien estat consensuades amb els veïns de Lleida, tot plegat una gran mentida, l’únic que va fer l’Ajuntament és enviar a la regidora de Urbanisme i a la de Participació a les Associacions de Veïns, a explicar que hi haurien unes noves línies de bus i quines eren. No es va consensuar res, només es va informar quines eren i que entrarien en funcionament al 15 d’abril.

Just un mes desprès, ja van tenir de rectificar i posar una nova línia entre Pardinyes i el Centre. Però és que al mes d’octubre, van tenir de posar una altra línia que millora el servei a Pardinyes i Mariola.
Per acabar-ho d’arreglar, a l’agost del 2014 han tingut de posar en funcionament dues línies més, la de Ronda i la de Centre Històric, de manera que les 10 inicials ja són 14.

Que les noves línies de bus a Lleida van esdevenir en un mal servei queda fora de dubte, encara que intentin rectificar poc a poc, ja que les eleccions municipals queden a mesos vista.
També podríem preguntar: escolti alcalde, vostès quan planifiquen alguna iniciativa pública, ho fan amb el cap o amb els peus?

Si mirem el diari La Vanguardia, veurem que estan fent una enquesta amb la pregunta: Estàs satisfet de la nova xarxa d’autobusos de Lleida?
La resposta és un 12% el SI, un 86% el NO i amb tot això, aquest somia truites d’alcalde no es dona compte de que l’espifiat, con en tantes altres tantes coses?
Quina pena de politics tenim en aquest poble.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]