viernes, 18 de octubre de 2013

Des de la meva finestra

Un aeroport en busca d’utilitat

El nostre alcalde, Àngel Ros, desprès de molt pensar, sembla que a arribat a la conclusió, de que per dissimular una mica la inutilitat del seu aeroport-forat de Alguaire, ha trobat que s’hi poden fer festivals de exhibicions aèries, amb avions ultralleugers, avions històrics, globus aerostàtics i fins i tot aeromodelisme. 

I es clar, en veure tot això algú es pot preguntar: I feia falta haver de construir, un aeroport de 100 milions d’euros en temps de crisi, més el manteniment anual, per donar-li aquestes utilitats?  No s’haguessin pogut fer aquestes mateixes activitats en l’aeròdrom d’Alfes (amb unes millores si feia falta) i ens haguéssim estalviat molts diners?

Dels personatges que van impulsar l’aeroport de Alguaire, es a dir, d’aquell famós trio de la benzina, format per Saura, Carod i Montilla, ja només ens queda per aquestes contrades “en actiu”, a Ros com persona impulsora d’un aeroport que ningú va entendre, i segurament segueix sent igual de incomprensible. I qui sap, si posant-li la lupa jurídica a sobre, la Fiscalia no trobaria indicis de malversació de fons públics, ja que es va fer una despesa molt gran, per a construir una infraestructura que no feia cap falta i a la vista està de que es així. Aquest aeroport està orfe d’utilitat.

Crec que altres vegades ja s’ha fet, però jo també pregunto: Quin benefici en trèiem els lleidatans d’aquest aeroport, que ens ha costat a tots, 100 milions d’euros (més la despesa de manteniment anual)?

També m’agradaria preguntar-li a l’alcalde, Àngel Ros, si veritablement creu, que algun dia podrà convèncer als lleidatans, de que aquest aeroport era realment necessari, i de que l’únic benefici, va ser el que van obtenir les empreses constructores?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]