viernes, 30 de agosto de 2013

Redacció


Il·lusions òptiques


Advertim als nostres lectors, que el més prudent és llegir les noticies que es publiquen en diferents mitjans i si és possible, llegir-les una mica  “entre línies”, ja que els interessos politics partidistes del poder, que tenen incidencia sobre els mitjans, poden arribar a ser d’una gran intensitat.

Volem manifestar que aquest modest blog, Noticies de Lleida, pretén informar en forma d’articles d’opinió, sobre esdeveniments que ens poden afectar o interessar als ciutadans. També volem recordar que aquest humil blog, no té cap tipus de subvenció de cap Administració. Cas diferent, és quan en una publicació veiem que hi posa el logo de la Generalitat o de l’Ajuntament, tal cosa pot significar, que d’entrada estan llastrats per una “certa hipoteca informativa”, amb tot el que això pot comportar. Parlem aquí de les subvencions d'una u altra manera. 

Sense entrar en les pressions rebudes de part del poder, entenem que si les il·lusions estan ben teixides poden semblar realitats, quan només són deformacions u omissions “en favor de”, fer negociets, potser?

A manera d’exemple, us deixem un enllaç d’una gravació que si es mira mostra una il·lusió, però si ens esforcem una mica en mirar-la  atentament, veurem la realitat. 


(Podeu teclejar u ombrejar, copiar  i enganxar al buscador del YouTube:)
optical illusion dance 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]