lunes, 15 de julio de 2013

La Tira


Fins quan abusareu de la nostra paciència, Sra. Camps?

El dissabte per la nit va caure una pluja important sobre Lleida que es calcula va estar de 77 litres/m2 en dues hores, provocant inundacions de locals comercials, garatges subterranis, carrers, fins i tot es va inundar el davall del pont de la via del tren, on van quedar atrapats uns automòbils amb aigua gairebé fins al sostre. En alguns punts de la ciutat van haver molts més problemes que en altres i si l’aigua previsiblement, va caure a tota la ciutat, com és que en uns indrets com la Plaça Europa, el carrer Acadèmia i la rambla Doctora Castells, entre altres, van tenir problemes de inundacions?
La resposta sembla ser molt simple: perquè en aquests punts els imbornals de la zona, estaven tapats i no evacuaven l’aigua. Sembla, que si hagués estat un problema d’aigua excessiva, tota la ciutat s’hagués inundat.

Em rebut queixes de veïns de Cappont, dient que a primers de l’any 2007 aproximadament, ja van adreçar un escrit a l’Alcalde on es demanaven actuacions sobre un seguit de coses, entre les quals estava netejar els imbornals, una cosa que és competència, creiem, del departament d’Urbanisme, qui a la vegada ho ha de manar a Aigües Lleida. El cert és que, encara que han vist algunes actuacions de neteja en algunes zones, en altres no s’ha fet i la conseqüència ja s’ha vist.

Un cop més, la despreocupació de la regidora d’Urbanisme queda palesa, no ja només en el tema dels autobusos, en els edificis que s’esfondren en el casc antic (on tenim entès, acaba de demanar una nova inspecció general dels edificis, la qual cosa vol dir que no s’estaven fent les inspeccions), sinó també en les inundacions que patim a la ciutat per un negligent manteniment dels imbornals.

Les inundacions que ara s’han patit al barri de Cappont, no són les primeres (des d’aquí ja es va denunciar fa anys, una altra inundació dels carrers del barri), encara que també tenim noticia de que ha passat en altres barriades com al carrer Lluis Companys.  

En tot cas, la despreocupació de la regidora d’Urbanisme, Marta Camps, no sembla ser del tot complerta, doncs no tenim noticia, de que cap mes se l’hi hagi oblidat cobrar el seu bon sou, apart dels altres emoluments econòmics que pugui cobrar per altres conceptes.
Tot i vist així, dona la impressió de que aquesta senyora considera que els veïns de Lleida som poc menys que subnormals. Hem de deixar que això continuí així?

Com preguntava Ciceró al conspirador Catilina, en una de les sessions del Senat romà: “Fins quan abusareu de la nostra paciència?”

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]