miércoles, 19 de junio de 2013

Des de la meva finestra


Uns errors notarials que semblen impossibles
  
De fet tot resulta molt estrany. Hisenda atribueix la venda de tretze finques no declarades a la Infanta Cristina i a l’un demà, se’ns diu, que les finques no eren de la infanta però que hi ha hagut tretze errors notarials, mentre que la Inspecció d’Hisenda diu que és “impossible” que es donin aquests tretze errors notarials?

Si resulta que la infanta té el numero 14 de DNI (fins al 99, estan reservats a la Família Real), sembla que no deu de ser tant difícil intuir, que si algú presenta davant un notari, un DNI amb aquest numero, ha de ser per força un document falsificat. 

Sembla que aquesta historieta dels errors notarials, resulta ser tant  increïble, com que els hi pugui passar el mateix error a quatre notaris i tres registradors, que només queda una tesis en peu, que Hisenda havent trobat quelcom molt gros, va començar a investigar baix la hipòtesi, de que qui havia venut les finques era la infanta. Si va estar una “patinada” ministerial, ara resulta que no pot explicar que és el que realment es va trobar. I el que va trobar alguns sospiten que no és més que un blanqueig de diners.

Ignorem que ha pogut passar en tot aquest assumpte, però ens recorda un tema que vam sentir comentar i que es va donar al terme de Lleida, on una persona, que segons el Registro General de Madrid, no ha existit mai a Espanya, ni ell ni el seu DNI, va vendre al seu dia a un tercer i davant un notari al que ja no li podrem preguntar res, una finca que mai havia estat de la seva propietat. Es tracta d’un assumpte que està ja en mans jurídiques.

Sembla que tot aquest tema de les finques venudes, reclami un aclariment i una explicació pública i urgent, ja que pública va estar la denuncia contra la infanta. Cal investigar a fons l’assumpte per dos motius, un perquè Hisenda ha de recuperar el seu prestigi de seriositat i el segon, perquè els ciutadans d’aquest país puguem tenir la seguretat jurídica, de que qui compra una propietat no es pot veure privat de ella per un “error notarial”, però també els interessa als notaris no ser vistos com uns inútils, per no dir una cosa pitjor.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]