viernes, 17 de mayo de 2013

Col•laboradors


Nova modalitat de robatori

S’ha donat en varies províncies i en zones de carretera, Jaén, Zaragoza, Soria, Toledo, Valladolid. Al costat de grans centres comercials de Granada, Sevilla, Barcelona i Castellón.  En dues ocasions han detingut ja als autors d’aquest mètode.

La imaginació dels delinqüents no té límits.... En aquesta modalitat, s’esperen en una zona d’aparcament, ja sigui d’una àrea de servei o d’un centre comercial. Quan tu aparques l’automòbil, et  treuen una placa de matricula i esperen a que vagis a agafar el cotxe.

Quan comences a circular per la carretera es posen amb un altre cotxe al costat (en paral·lel) i et mostren la placa per la finestra, com si t’hagués caigut a l’aparcament.
Solen anar dues persones dintre el cotxe, o una parella (per donar més confiança), però a la part  dels seients de darrera, i van  un o dos companys més tombats a sobre el seient.

El més lògic és que quan vegis la teva placa de matricula, pensis que t’ha caigut i paris per recuperar-la i agrair l’amabilitat de que te la retornin.

Que paris el cotxe és precisament el que ells volen. Si pares ja és massa tard. Tindràs sort si no et colpegen però casi segur seràs atracat: els diners, les targes de crèdit , les joies si en portes i els telèfons mòbils si són de alta gama, si no s’emporten també el teu cotxe.  

NO PARIS. Una placa no es res, comparat amb la teva integritat física. Abans de parar, desconfia  i pensa en el que pot arribar a passar. Si sospites avisa a la policia.

Compte que solen ser lladres violents. Aquesta modalitat de robatori es va començar a detectar l’estiu passat amb turistes, però ja s’ha estes també als demes usuaris de la carretera.

RECORDA, SI T’ENSENYEN LA TEVA PLACA DE MATRICULA DES DE LA FINESTRA D’UN ALTRE COTXE, NO PARIS, CONTINUA.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]