lunes, 29 de abril de 2013

La Tira


Zona blava, parquímetre o recaudímetre 

La zona blava, parquímetre o recaudímetre, és un regal que ens fa el nostre Ajuntament, a tots els Veïns de Lleida que tenim automòbil, un impost més, que potser fora comprensible si acabés sent ben gastat o empleat en serveis pels ciutadans, però que grinyola bastant, quan veiem per un costat els serveis que rebem de l’Ajuntament que són ben escassos, i per un altra, l’enorme deute municipal. La qual cosa ens pot fer preguntar-nos, si es gasten tants diners, en què es gasten?

Fa poc que l’Ajuntament, per imposició de la regidora d’Urbanisme, va posar parquímetre o recaudímetre en uns carrers del bari de Cappont, ignorant la oposició de l’Associació de Veïns (que sempre se hi ha oposat) i amb la justificació de que “Els comerciants ho demanen”. Per cert, que des de l’AVV recorden que al 2004 una persona de la Junta de Comerciants els hi va confessar que ells demanàvem el parquímetre, per indicació de l’Ajuntament?
No sabem ben bé quins comerciants ho demanen, perquè a les 9 del mati, veuen al president de l’Associació de Comerciants amb el seu automòbil blanc, donant voltes per aparcar en zona de lliure aparcament, ja que ell no el deixa a la zona blava?  Carai, aquest home demana pels demés, el que per ell no vol.

Altres comerciants de la zona, ens han referit una qualificació negativa de la zona blava o recaudímetre: diuen que abans de haver recaudímetre venien poc, però que ara no venen res. Pensen que persones que aparcaven l’automòbil per anar al centre a treballar, per exemple, quan anaven a recollir el cotxe entraven a les botigues.

La zona blava o recaudímetre, és un invent maquiavèlic instal·lat únicament per a recaptar, en uns carrers que són dels veïns de Lleida, ja que els hem pagat i a més paguem totes les reparacions dels mateixos, per tant pensem que instal·lar recaudímetres resulta una imposició autoritària, perquè no el vol pràcticament ningú i una decisió poca vergonya, que només serveix per clavar-nos un altre impost afegit.

En el cas concret de Cappont, el recaudímetre ha mort d’èxit, senzillament perquè el 50% de les places solen estar buides o desertes, al igual que el pàrking privat de Blas Infante, que estava sempre buit i que ara sembla haver-hi més cotxes pel aparcament del mercat, però continua buit. Un pàrking que cert, es va construir a sobre d’una zona verda.

Així funciona l’Ajuntament de Lleida, una zona verda construïda i recaudímetres pels carrers per escurar-nos encara més les butxaques. Això sembla l’Ajuntament dels negocis i potser caldria investigar-ho, perquè si els lleidatans paguem innecessàriament per aparcar, algú s’ha de beneficiar? 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]