domingo, 28 de abril de 2013

La Bona Cuina


La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.


PIT DE POLLASTRE AMB MEL


Ingredients:
2 pits de pollastre
9  cullerades de vinagre de vermut
3 cullerades de mel de romaní
9 cullerades d’oli d’oliva
200 gr. de maionesa
4 gr. de pebre verd en gra
sal

Preparació:
Es tallen els pits a tires de uns 3 cm. Barrejar el vinagre (és imprescindible que sigui de vermut) amb la mel. Deixar macerar les tires de pollastre al menys 1 hora, tapat amb un full de plàstic transparent i a la nevera.

Picar el pebre en un morter. Barrejar-ho amb la maionesa i reservar-ho a la nevera, fins al moment de servir.

Fregir i daurar en una paella amb oli, les tires de pollastre i quan les trèiem les salarem lleugerament.

Les servirem acompanyades de la salsa i unes patates xips o carxofa.

Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]