domingo, 28 de abril de 2013
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de
receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i
experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda
García.
Ingredients:
2 pits de
pollastre
9 cullerades de vinagre de vermut
3 cullerades de
mel de romaní
9 cullerades
d’oli d’oliva
200 gr. de
maionesa
4 gr. de pebre
verd en gra
sal
Preparació:
Es tallen els pits a tires de uns 3 cm. Barrejar el vinagre (és
imprescindible que sigui de vermut) amb la mel. Deixar macerar les tires de
pollastre al menys 1 hora, tapat amb un full de plàstic transparent i a la
nevera.
Picar el pebre en un morter. Barrejar-ho amb la maionesa i reservar-ho a la
nevera, fins al moment de servir.
Fregir i daurar en una paella amb oli, les tires de pollastre i quan les
trèiem les salarem lleugerament.
Les servirem acompanyades de la salsa i unes patates xips o carxofa.
Etiquetas: laboncui045
Suscribirse a Entradas [Atom]