lunes, 18 de marzo de 2013

La Tira


Una altra proposta per l’Aeroport d’Alguaire

És un fet i no una especulació intencionada, com alguns voler fer veure, que l’aeroport d’Alguaire no funciona i al pas que va, no funcionarà mai, llevat que tanquin el de Barcelona.

Hi ha hagut, aquí sí, innumerables especulacions per tal de que es pugui treure un profit justificador a un aeroport innecessari que mai s’havia d’haver construït. I si és cert, com segons diuen, que cert fiscal madrileny està interessat en el tema, ens podem emportar alguna sorpresa. Apareixerà potser, un Fabra lleidatà?
Ja que l’aeroport està construït, només es poden fer dues coses: tancar-lo per eliminar despeses, o buscar una sortida viable a les instal·lacions, tot menys continuar pagant l’elevada despesa anual per no res. L’alcalde Ros, podria muntar des del seu viver d’empreses a Gardeny, una operadora de vols regulars, que operessin des de, i cap Alguarie. En podríem dir “AIRQUEGUSTO”, no es cap broma. Podrien oferir tot el que els demés prohibeixen: poder entrar a l’avió amb botelles d’aigua i vi a la ma. Un cartell a sobre la entrada que digui “Todo el mundo es bueno” i no es registra a ningú. Els passatgers per estar més còmodes, es poden treure les sabates sempre que vulguin (encara que es recomanaria haver-se canviat prèviament els mitjons). Tothom pot parlar pels telèfons tant con vulgui.
Porten l’esmorzar: caragols a la planxa amb ali-oli, llonganissa d’Alpicat i bon vinacho de batea. Desprès xampany i aigua mineral per a tots. Una estona abans d’arribar, vinga el vermut: cloïsses al vapor, truita de patates, olives i llagostins, amb martini on the rocks.
Les hostesses seran joves, guapes i portaran minifaldilles perquè els homes de negocis que van cap a Frankfurt puguin recrear la vista i no estiguin avorrits durant el trajecte. La operadora habilitarà una petita cabina, on unes senyoretes especialitzades oferiran massatges als passatgers que ho necessitin.   

Desenganyeu-se Alcalde, si només us dediqueu a grapejar la pipa a munt i avall (apart de cobrar uns molt bons sous) no solucionareu mai res. AIRQUEGUSTO seria una bona opció, per desencallar la gran pifiada que vàreu fer al construir l’Aeroport a Alguaire. Si no és amb una sortida atrevida o carrinclona com aquesta, l’aeroport no funcionarà i per tant, el que correspon és tancar-lo.

Diuen que cada dia aneu a missa: jo us volia preguntar, ja feu penitencia per totes les espifiades, que vos i la regidora d’Urbanisme ens heu fet als lleidatans?  

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]