domingo, 24 de marzo de 2013

La Bona Cuina



La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.


SORPRESA D’ESPINACS 


Ingredients:
1 patata Agata
400 gr. d’espinacs
2 ous
1 llauna de tonyina amb oli (400 gr.)
Beixamel
Formatge ratllat per gratinar
Sal

Preparació:
En una olla petita, amb aigua freda, posarem la patata rentada. Amb un caso aparta posarem a bullir els ous per a fer-los durs. Quan arrenquin el bull, a ambdós els hi posarem una mica de sal.

Els espinacs rentats, els tallarem una mica, per posar-los també en pot d’aigua a bullir. Els farem bullir una mica en un pot amb molt poca aigua.

Agafarem una safata per anar al forn i li farem un llit de beixamel. Pelarem la patata, la farem a rodanxes de ½ cm. I anirem cobrint posant-la pel fons de la sabata. Damunt i escamparem els espinacs ben escorregut de l’aura de bullir.

A continuació obrirem la llauna de tonyina, escorrerem l’oli. Esmicolarem la tonyina pel damunt del que tenim. A sobre posarem, els ous durs, també tallats a rodanxes.

Per sobre li posarem la beixamel que ho cobreixi tot. Espolsarem amb el formatge ratllat. Gratinarem al forn i ja ho podrem servir. 

Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]