domingo, 24 de marzo de 2013
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina,
és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades
i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda
García.
SORPRESA D’ESPINACS
Ingredients:
1 patata Agata
400 gr. d’espinacs
2 ous
1 llauna de tonyina amb oli (400 gr.)
Beixamel
Formatge ratllat per gratinar
Sal
Preparació:
En una olla petita, amb aigua
freda, posarem la patata rentada. Amb un caso aparta posarem a bullir els ous
per a fer-los durs. Quan arrenquin el bull, a ambdós els hi posarem una mica de
sal.
Els espinacs rentats, els
tallarem una mica, per posar-los també en pot d’aigua a bullir. Els farem
bullir una mica en un pot amb molt poca aigua.
Agafarem una safata per anar
al forn i li farem un llit de beixamel. Pelarem la patata, la farem a rodanxes
de ½ cm. I anirem cobrint posant-la pel fons de la sabata. Damunt i escamparem
els espinacs ben escorregut de l’aura de bullir.
A continuació obrirem la
llauna de tonyina, escorrerem l’oli. Esmicolarem la tonyina pel damunt del que
tenim. A sobre posarem, els ous durs, també tallats a rodanxes.
Per sobre li posarem la
beixamel que ho cobreixi tot. Espolsarem amb el formatge ratllat. Gratinarem al
forn i ja ho podrem servir.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui047
Suscribirse a Entradas [Atom]