domingo, 17 de marzo de 2013
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina,
és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades
i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda
García.
AMANIDA DE SALMÓ AMB LLAGOSTINS
Ingredients:
1 bossa de “florette” gourmet
1 safata gran de salmó fumat
20 llagostins cuits
Oli d’oliva
Vinagre de vermut
Sal
Preparació:
En una safata gran es posa com
a primera capa l’enciam florette.
Posar una mica de sal i
barrejar, desprès per amanir afegiu una mica de vinagre i una mica d’oli.
Tapar l’enciam amb una capa de
salmó fumat. A sobre del salmó i posarem els llagostins ben ordenats.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui046
Suscribirse a Entradas [Atom]