domingo, 17 de marzo de 2013

La Bona Cuina



La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.


AMANIDA DE SALMÓ AMB LLAGOSTINS 


Ingredients:
1 bossa de “florette” gourmet
1 safata gran de salmó fumat
20 llagostins cuits
Oli d’oliva
Vinagre de vermut
Sal
  
Preparació:
En una safata gran es posa com a primera capa l’enciam florette.
Posar una mica de sal i barrejar, desprès per amanir afegiu una mica de vinagre i una mica d’oli.
Tapar l’enciam amb una capa de salmó fumat. A sobre del salmó i posarem els llagostins ben ordenats.
  
Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]