domingo, 3 de marzo de 2013

La Bona Cuina



La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.


ROSQUILLES


Ingredients:

3 ous
1 tassa de anís
1 tassa de oli
80 gr. de sucre
1 sobre de llevat royal
½ tassa de llet
1 kg de farina

Preparació:
Es baten els ous i es va afegint a sobre, l’anís, el sucre, l’oli, la llet i finalment la farina. La farina es va posant poc a poc, al mateix temps que es va pastant, fins que la massa es desenganxi de les parets del bol i de les mans.

Deixar reposar uns 30 minuts la massa. Es fan cercles de massa i es fregeixen en abundant oli calent. En treure les rosquilles de la paella, s’empolvoren amb sucre. 
Si agrada, també es pot posar per sobre una mica de canyella en pols.

Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]