domingo, 3 de marzo de 2013
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de
receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i
experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda
García.
ROSQUILLES
3 ous
1 tassa de anís
1 tassa de oli
80 gr. de sucre
1 sobre de llevat
royal
½ tassa de llet
1 kg de farina
Preparació:
Es baten els ous i es va afegint a sobre, l’anís, el sucre, l’oli, la llet
i finalment la farina. La farina es va posant poc a poc, al mateix temps que es
va pastant, fins que la massa es desenganxi de les parets del bol i de les
mans.
Deixar reposar uns 30 minuts la massa. Es fan cercles de massa i es
fregeixen en abundant oli calent. En treure les rosquilles de la paella,
s’empolvoren amb sucre.
Si agrada, també
es pot posar per sobre una mica de canyella en pols.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui044
Suscribirse a Entradas [Atom]