lunes, 11 de febrero de 2013

La Tira


L’aparcament del recaptament 

Malauradament tots tenim en la memòria, a certs polítics que ens enganyen, alguns tenen la costum d’enganyar-nos contínuament. Sembla que un exemple ben clar el tenim en l’equip de govern de l’Ajuntament de Lleida, que entre moltes altres coses, es dediquen a pintar de blau parquímetre, els carrers de la nostra ciutat, amb l’excusa o justificació de que, “es convenient que hi hagi parquímetre en els nostres carrers, perquè així hi haurà rotació de automòbils aparcats”. Bé, en primer lloc, ens hem de preguntar: I quin interès pot tenir un equip de govern municipal, en que hi hagi rotació d’automòbils aparcats? Lògicament no en pot tenir cap ni un, llevat de que hi hagi un interès recaptatori, perquè si hi ha una “rotació” d’automòbils, això només significa que efectivament hi ha una rotació de diners, que van des de les nostres ja escurades butxaques, a les arques municipals. Es a dir, un impost més. La perversió de que els Veïns de Lleida, tinguem de pagar per aparcar en UNS CARRERS QUE SÓN NOSTRES.

Algú podria pensar que estem exagerant, però la prova de que no és així, és que s’ha publicat a la premsa, que a l’any 2007, l’Ajuntament va recaptar per parquímetre: en concepte de aparcament i grua 925.000 euros. En concepte de multes per excés de temps  7.486.800 euros. La suma de ambdós imports, és sense cap mena de dubte, el motiu i la raó, per la qual s’instal·la parquímetre en els nostres carrers.

Fa pocs dies, la oposició a l’Ajuntament de Lleida, van protestar pel excés de parquímetre en els nostres carrers i van deixa ben clar, quina és la línia política de la nostra regidora d’Urbanisme i del nostre Alcalde, que són els qui estan al darrera de totes les decisions municipals “de negoci” a la nostra ciutat. La seva política no ha estat mai, escoltar l’opinió del veïns de Lleida, sinó que sempre ha estat la imposició, el aquí mano jo, que ve a ser en definitiva, l’autoritarisme disfressat de democràcia.     
En la seva denuncia, el PP critica les 150 places noves de parquímetre al barri de Cappont i CiU explica que la recaptació en la zona blava de Lleida va ser de 4,15 milions d’euros al 2012. Ens sembla una mica estrany, que al 2007 fos de 8,5 milions i al 2012 només fos de 4,15 milions?

En tot cas, el que hauria de dir l’equip de govern es la veritat: el parquímetre és un altre impost més afegit, un impost abusiu i que se’ns justifica amb una mentida, amb un engany més del nostre Ajuntament.

Sra. Camps i Sr. Ros, quants enganys recaptatoris i de negoci més, tindrem d’aguantar?
Rememorant les paraules de Ciceró al Senat Romá: “Fins quan Catilina, abusareu de la nostra paciència”? podem preguntar a la Sra. Camps i al Sr. Ros: Estan vostès segurs, de que als Veïns de Lleida, no se’ns està acabant ja la paciència? 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]