domingo, 17 de febrero de 2013
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.
AMANIDA DE FRUITS SECS
Ingredients:
1 Enciam fulla de
roure
El suc d’una
taronja
8 cullerades de
vinagre de Mòdena
2 cullerades de
mel romer
Pinyons, nous,
panses
Preparació:
Posar en un cassó el vinagre, el suc de la taronja i les panses a foc suau,
perquè ens vagi reduint por a poc, remoure sovint.
Posarem una paella al foc suau, passarem un grapat de pinyons, desprès
retirarem. Posarem unes gotes d’oli i
passarem un grapat de nous.
Quan tinguem el vinagre reduït li posarem els fruits secs perquè
s’impregnin.
Tindrem l’enciam net i trossejat, posat en un plat gran. La reducció i fruits que hem estat fent, la passarem per
la batedora. Aquesta salsa la podem espessir afegint una mica d’oli d’oliva, o
si ens queda massa espessa, la podem aclarir amb una mica d’aigua.
Escamparem la salsa a sobre de l’enciam i adornarem amb uns quants fruits
secs més per sobre.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui042
Suscribirse a Entradas [Atom]