domingo, 17 de febrero de 2013

La Bona Cuina







La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.


AMANIDA DE FRUITS SECS 


Ingredients:

1 Enciam fulla de roure
El suc d’una taronja
8 cullerades de vinagre de Mòdena
2 cullerades de mel romer
Pinyons, nous, panses

Preparació:
Posar en un cassó el vinagre, el suc de la taronja i les panses a foc suau, perquè ens vagi reduint por a poc, remoure sovint.

Posarem una paella al foc suau, passarem un grapat de pinyons, desprès retirarem. Posarem unes gotes d’oli  i passarem un grapat de nous.

Quan tinguem el vinagre reduït li posarem els fruits secs perquè s’impregnin.

Tindrem l’enciam net i trossejat, posat en un plat gran. La reducció  i fruits que hem estat fent, la passarem per la batedora. Aquesta salsa la podem espessir afegint una mica d’oli d’oliva, o si ens queda massa espessa, la podem aclarir amb una mica d’aigua.
Escamparem la salsa a sobre de l’enciam i adornarem amb uns quants fruits secs més per sobre.

Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]