domingo, 3 de febrero de 2013


La Bona Cuina 
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.

FESOLS AMB CLOÏSSES 


Ingredients per a 4 persones:
½ Kg de fesols
½ Kg de cloïsses
1 ceba
1 cabeça d’alls  
1 ceba petita i 2 grans d’all
Fulles de llorer
Pebre vermell dolç
Oli d’oliva
Sal

Preparació:
En un bol posarem els fesols a remullar amb aigua. Deixarem estovar unes hores.

Escorrerem els fesols i els posarem en una olla amb aigua, la ceba, la cabeça d’alls i unes fulles de llorer. Posarem al foc i deixarem que arrenqui el bull, li baixarem el foc i deixarem coure 1 hora. Una mica abans de tancar el foc posaren una mica de sal i remenarem.

En un altre bol, haurem posat a la vegada, les cloïsses amb aigua una bona estona a fi i efecte de que els hi marxi la sorra que porten.
Desprès les escorrerem, les posarem en una cassola al foc amb una mica d’oli. Rallarem a sobre la ceba petita i els 2 grans d’all. Deixarem que s’obrin les cloïsses. Aleshores afegirem els fesols amb una mica del seu suc.

Espolsarem per sobre amb pebre vermell. Deixarem coure uns minuts i ja podem servir-ho a taula, però abans i a sobre de cada plat li posarem un raig d’oli d’oliva.

Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]