domingo, 3 de febrero de 2013
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.
FESOLS AMB CLOÏSSES
Ingredients per a 4 persones:
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.
FESOLS AMB CLOÏSSES
Ingredients per a 4 persones:
½ Kg de fesols
½ Kg de cloïsses
1 ceba
1 cabeça d’alls
1 ceba petita i 2 grans d’all
Fulles de llorer
Pebre vermell dolç
Oli d’oliva
Sal
Preparació:
En un bol posarem els fesols a
remullar amb aigua. Deixarem estovar unes hores.
Escorrerem els fesols i els
posarem en una olla amb aigua, la ceba, la cabeça d’alls i unes fulles de
llorer. Posarem al foc i deixarem que arrenqui el bull, li baixarem el foc i
deixarem coure 1 hora. Una mica abans de tancar el foc posaren una mica de sal
i remenarem.
En un altre bol, haurem posat
a la vegada, les cloïsses amb aigua una bona estona a fi i efecte de que els hi
marxi la sorra que porten.
Desprès les escorrerem, les
posarem en una cassola al foc amb una mica d’oli. Rallarem a sobre la ceba
petita i els 2 grans d’all. Deixarem que s’obrin les cloïsses. Aleshores
afegirem els fesols amb una mica del seu suc.
Espolsarem per sobre amb pebre
vermell. Deixarem coure uns minuts i ja podem servir-ho a taula, però abans i a
sobre de cada plat li posarem un raig d’oli d’oliva.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui041
Suscribirse a Entradas [Atom]