martes, 5 de febrero de 2013

Des de la meva finestra


Corren mals temps pels Pujol

Jordi Pujol va estar vint-i-tres anys president de la Generalitat i sempre ens va dir que la seva acció de govern, tot ho feia “per Catalunya”. Ara però, estem veient com mentre ell era l’honorable president, els seus fills aprofitaven suposadament, la seva proximitat al poder polític, per a fer negocis no massa clars, o fins i tot, segons diuen alguns fiscals, il·legals.

Oleguer, Josep, Oriol i Jordi, surten tot sovint als diaris, en mig d’uns comentaris que només sembren sospites sobre la seva legal actuació en diversos negocis.

La Fiscalia Anticorrupció acaba de sol·licitar de l’Agencia Tributaria, un informe per a saber si Jordi Pujol Ferrusola, es va acollir a la amnistia fiscal i si té comptes a l’estranger, bé  ja sigui “com persona física o a traves de persona jurídica”. La seva ex núvia va declarar davant la UDEF, que Jordi feia viatges a Andorra amb motxilles plenes de bitllets de 500 euros. I això no sembla una evasió de divises? I quina era la procedència de tants diners? Era diner negre? Per tant no resulta estrany que la Fiscalia estigui alertada.
D’igual manera, Javier de la Rosa, de qui Jordi Pujol pare, sent president, deia que era un “empresari modèlic”, es troba actualment complint condemna penitenciaria. De la Rosa va declarar també davant la UDEF tot i dient que es sentia amenaçat, sobre presumptes comptes milionaris suïssos dels Pujol.

Ara la Fiscalia Anticorrupció acaba de demanar la imputació de Oriol Pujol, per presumpte tràfic d’influències, en la seva participació de les concessions de les ITV. Aquest cas resulta ser una ramificació del cas Campeón, un cas pel que està imputat José Blanco, qui va estar número dos del govern de Zapatero. 

En resum, si s’arribessin a demostrar judicialment totes aquestes sospites, si sent Jordi Pujol Soley president de la Generalitat, aquest mirava cap un altre costat, mentre alguns dels seus fills es dedicaven a fer negocis il·legals, ens podríem preguntar amb total fonament:
Quan l’expresident Pujol, ens deia allò de que tot ho feia “per Catalunya”, no serà que ens estava prenen el pel, i estava confonent Catalunya amb la seva butxaca familiar? 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]