miércoles, 30 de enero de 2013

Redacció


Albirament d’OVNIS a Lleida? 

El dissabte 26 de gener a les 23:42 hores, es van veure al cel, a sobre de Lleida en direcció de Balaguer, unes llums de color ataronjat, que semblaven pujar des del terra cap dalt. Les llums van anar pujant una desprès de l’altra, fins acabar totes reunides molt a prop les unes de les altre, s’anaven movent lentament i en un interval de dos minuts van començar a desaparèixer totes en línia.

De les poques fotografies que vam poder fer amb una camera digital y un teleobjectiu, només dues van quedar bé. Tenim en compte que era completament de nit, malgrat que hi havia lluna plena.

La primera fotografia que publiquem, porta hora de les 23:42 h, si bé ja feia uns trenta segons que les veiem. Aquesta fotografia està feta des d’una terrassa, aguantant la camera amb les mans, per tant l’interval de impressió es llarg, i per això les llums queden mogudes. Si contem les llums (punts en la part inferior) veurem que en total són unes catorze.


La segona fotografia (feta amb la camera muntada a sobre un trípode), està feta a las 23:45 h, només enregistra dues llums en línia perquè ja estaven desapareixent del cel, o potser ja estaven marxant.

Hem estat mirant en els mitjans de comunicació, i només en una emissora de radio (Catalunya Radio), ens han dit que les llums del dissabte nit, es van veure des de Balaguer i també a sobre de Montserrat. Per tant, sembla que vam veure les que estaven entre Lleida i Balaguer.

Hem estat buscant per Internet, fins que hem trobat un vídeo on surten unes llums idèntiques i que es movien de la mateixa manera, a les que vam veure el dissabte per la nit.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]