viernes, 25 de enero de 2013

La Tira


Navarro posa Ros contra les cordes

L’alcalde de Lleida, Ángel Ros, des de fa dies està enredat amb el catalanisme maragallista del seu padrí polític, l’Ernest. Però l’Ernest va quedar defenestrat del centre de poder en el partit.
Ara Ros s’ha quedat dintre un reduït grup de cinc diputats, marginat del grup parlamentari, però també de l’executiva del partit.

Diuen les males llengües, que el dimecres per la nit , desprès de la votació sobiranista, Pere Navarro, estava encès i tot i parlant d’en Ros, va dir poc més o menys: ¡A por él!  Si aquesta filtració és certa, Ros té els dies comptats com a membre a tenir en compte, dintre la executiva del partit.

Es veu que el dilluns proper, l’executiva del partit, decidirà quelcom? Diuen que les intencions de Navarro es sancionar-los?  Amb què, i en base a què els pensa sancionar? Com no els deixi sense postres?
Segons sembla, no poden sancionar res. Els hi poden reprovar, la seva conducta per no assumir la disciplina de vot, o donar-los una estirada d’orelles (si es deixen), això sí, però poca cosa més. Un altre tema seria, si convoquessin un congrés extraordinari i amb caràcter d’urgència, per remodelar l’executiva. Segurament, aquí s’hi afegiria amb gust, la militància del Baix Llobregat.

Fins i tot, no seria descartable que ara, els seus mateixos companys de partit (fins ara) es dediquessin a filtrar assumptes lletjos de l’Ajuntament de Lleida, per perjudicar a Ros. Aquí tindrien molta feina, perquè podrien parlar de la Llotja i tot el que penja per allí, de Gardeny, de les subvencions municipals, dels pressupostos municipals, del Pont de la Guitarra, de la Passarel·la de Platí, de....... etc etc, etc, etc, etc, etc, etc, etc, etc (no cal que els conteu, hi ha un “etc”, per cada any que Ros ha estat com Alcalde).

No cal dir també, que perilla i molt, la seva poltrona d’alcalde, perquè si en unes properes eleccions municipals, no va de la mà del PSC i ho ha de fer com a representant d’un altre partit, com és per exemple, el nou de l’Ernest, li perilla i molt la majoria que ara té a l’Ajuntament.

Entre els seus companys i companyes regidors a l’Ajuntament, ja té ben poques simpaties, només li faltava ara, escenificar públicament l’enfrontament amb el seu Secretari General i amb l’executiva del partit.

Ros va dient que es sent molt sobiraniste i no para de demanar una pluralitat, que ell mateix nega a d’altres lleidatans. Diu amb una veu espantada, que ha de ser fidel als votants i al partit. Això és el que s’esperava d’ell, en comptes d’anar en la drecera contraria.

La seva ensopegada sobiranista no la posarem en dubte, el que sí diem, és que aquesta postura, avui per avui, no és políticament correcta en el si del seu partit. Precisant una mica més, podríem dir, que no és partitocràticament correcta. I ja es sap, en els actuals partits, als incorrectes se’ls escombra i apa buenas.

Bé, si vol continuar sent alcalde de Lleida, sempre li quedarà fer-se militant de CiU, on sens dubte i políticament parlant, estaria molt més còmode. 

¡Compte Zaballos, que et pot prendre la primera cadira! 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]