domingo, 9 de diciembre de 2012
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.PINYA CARAMETLIZADA
Ingredients:
1 pinya natural
4 cullerades de
sucre morè
1 iogurt grec
1 taronja gran
Preparació:
Pelem la pinya i la tallem a rodanxes molt fines, les quals posarem a sobre
d’un paper sulfuritzat. Per sobre espolsarem dues cullerades de sucre.
Les gratinarem al grill del forn fins que se’ns comencen a daurar, les
retirarem i reservarem.
Agafarem la taronja, li traurem la primera pell que té taronja i la farem a
tires fines. Les escaldem amb una primera aigua i escorrem. Desprès posarem les tires en una segona
aigua amb la resta del sucre. Deixarem coure uns minuts, escorrerem l’aigua i
reservarem les tires.
Pelarem la taronja, ara sense deixar-li pell i la farem a galls.
Muntarem el plat amb les dues rodanxes de pinya, al costat d’una cullerada
de iogurt, uns galls de taronja i unes tires de pela de taronja.
Bon profit
Etiquetas: boncui036
Suscribirse a Entradas [Atom]