domingo, 9 de diciembre de 2012

La Bona Cuina





La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.

PINYA  CARAMETLIZADA














Ingredients:
1 pinya natural
4 cullerades de sucre morè
1 iogurt grec
1 taronja gran

Preparació:
Pelem la pinya i la tallem a rodanxes molt fines, les quals posarem a sobre d’un paper sulfuritzat. Per sobre espolsarem dues cullerades de sucre.
Les gratinarem al grill del forn fins que se’ns comencen a daurar, les retirarem i reservarem.

Agafarem la taronja, li traurem la primera pell que té taronja i la farem a tires fines. Les escaldem amb una primera aigua i escorrem.  Desprès posarem les tires en una segona aigua amb la resta del sucre. Deixarem coure uns minuts, escorrerem l’aigua i reservarem les tires.

Pelarem la taronja, ara sense deixar-li pell i la farem a galls.

Muntarem el plat amb les dues rodanxes de pinya, al costat d’una cullerada de iogurt, uns galls de taronja i unes tires de pela de taronja.

Bon profit 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]