domingo, 30 de diciembre de 2012

La Bona Cuina




La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.


PASTIS AMB CREMA DE LLIMONA I PICS DE MERENGA 



Ingredients per a 4 ó 5 persones:

1 base de pastis “genovesa” feta amb:
4 ous sencers
100 gr. de farina
100 gr. de sucre
 
Crema de llimona:
2 ous sencers
2 llimones
250 gr. de mantega

Per la merenga:
4 clares d’ou
Sal
250 gr. de sucre fi

Preparació:
Es talla la base de pastis en 3 pisos. Entre les 2 parts que queden entre els 3 pisos, i quan muntem el tercer pis, llavors muntarem les clares d’ou ben consistents i decorarem el sobre amb una màniga passtisera.

Quan estigui tot ben recobert,  el gratinarem al forn o amb un “soplet” de cuina, li anem cremant una mica tots els pics que li hem fet. 

Que aprofiti.  

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]