domingo, 30 de diciembre de 2012
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.
PASTIS AMB CREMA DE LLIMONA I
PICS DE MERENGA
1 base de pastis “genovesa” feta amb:
4 ous sencers
100 gr. de farina
100 gr. de sucre
Crema de llimona:
2 ous sencers
2 llimones
250 gr. de mantega
Per la merenga:
4 clares d’ou
Sal
250 gr. de sucre fi
Preparació:
Es talla la base de pastis en
3 pisos. Entre les 2 parts que queden entre els 3 pisos, i quan muntem el
tercer pis, llavors muntarem les clares d’ou ben consistents i decorarem el
sobre amb una màniga passtisera.
Quan estigui tot ben
recobert, el gratinarem al forn o amb
un “soplet” de cuina, li anem cremant una mica tots els pics que li hem
fet.
Etiquetas: laboncui039
Suscribirse a Entradas [Atom]