domingo, 23 de diciembre de 2012

La Bona Cuina


La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.


NIUS D’ESPINACS AMB BACÓ


Ingredients per 4 persones:

4 tires de bacó fumat
50 gr. de fulles d’espinacs
4 dàtils
4 xampinyons
4 tomàquets “xerry”
2 cullerades de mel de romaní
Unes fulles d’escarola
Sal “Maldon"
Oli d’oliva  

Preparació:
Posem a escalfar una planxa. Mentrestant agafarem una de les tires de bacó, la posarem ben plana damunt una fusta de cuina i li anirem col·locant a sobre unes fulletes molt tendres d’espinac (ben rentades).
Agafarem un dàtil, li traurem l’os i el farem a tires.
Agafarem un xampinyó, el netejarem i el farem també a tires fines.

Anirem posant tot a sobre de la tira de bacó. Enrotllarem el bacó com si fos un caneló. Ho travessarem tot amb un escuradents que farà de subjecció.

Amb la planxa ben calenta anirem posant els rotllets de bacó. Els anirem girant perquè es facin per tots els costats. Quan els tinguem una mica daurats els anirem posant al plat.

Decorarem amb una culleradeta de mel per sobre i pel costat, i amb unes fulletes d’escarola i tomàquets “xerry” oberts per la meitat, amb uns grans de sal Maldon.
  
Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]