domingo, 23 de diciembre de 2012
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per
gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina,
impartit per la mestra cuinera, Magda García.
NIUS D’ESPINACS AMB BACÓ
Ingredients per 4 persones:
4 tires de bacó
fumat
50 gr. de fulles
d’espinacs
4 dàtils
4 xampinyons
4 tomàquets
“xerry”
2 cullerades de
mel de romaní
Unes fulles
d’escarola
Sal “Maldon"
Oli d’oliva
Preparació:
Posem a escalfar una planxa. Mentrestant agafarem una de les tires de bacó,
la posarem ben plana damunt una fusta de cuina i li anirem col·locant a sobre
unes fulletes molt tendres d’espinac (ben rentades).
Agafarem un dàtil, li traurem l’os i el farem a tires.
Agafarem un xampinyó, el netejarem i el farem també a tires fines.
Anirem posant tot a sobre de la tira de bacó. Enrotllarem el bacó com si
fos un caneló. Ho travessarem tot amb un escuradents que farà de subjecció.
Amb la planxa ben calenta anirem posant els rotllets de bacó. Els anirem
girant perquè es facin per tots els costats. Quan els tinguem una mica daurats
els anirem posant al plat.
Decorarem amb una culleradeta de mel per sobre i pel costat, i amb unes
fulletes d’escarola i tomàquets “xerry” oberts per la meitat, amb uns grans de
sal Maldon.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui038
Suscribirse a Entradas [Atom]