lunes, 12 de noviembre de 2012

La Tira



















Ara Ros, es preocupa pel poc cabdal del riu

Últimament, la entitat lleidatana IPCENA ha estat fent una sèrie d’activitats que tenien per finalitat, cridar l’atenció en vers el riu Segre, concretament sobre la poca quantitat d’aigua que baixa al seu pas per Lleida. Però aquesta circumstancia no és pas nova i per posar-hi una data, podríem dir que possiblement sigui així des de 1914, quan va entrar en funcionament el canal de Seròs. Per tant, el nostre alcalde Ros, que sent alcalde de Lleida, va coincidir durant cinc anys, amb un Govern Central i de la Generalitat del seu propi partit, i en tot aquest temps, al nostre reivindicatiu alcalde no se li va ocorre demanar-ho?  No es va donar mai compte, de que a Lleida pel riu hi passa molt poc aigua?

¡Ara per fi, desprès de tants anys s’ha adonat, de que ha de demanar 14 metres cúbics per segon, a la Confederación Hidrográfica del Ebro!

¡Home senyor alcalde, que vos sou fill de Lleida i el filet d’aigua que passa pel riu, l’heu vist sempre, tal i com l’hem vist tots els demés!
Què ens voleu donar a entendre ara, que acabeu de caure de la figuera amb cara d’angelet o què?
I perdoneu, però no seran altres circumstancies?
Posem per cas, que per les circumstancies que siguin, a vostè li va interessar ser alcalde de Lleida, “Perquè li agrada Lleida”, ens vàreu dir.  Bé, doncs desprès i per les circumstancies ix, suposem que a vostè l’interessi ser diputat, podem suposar que fins i tot, perquè allí tenen immunitat parlamentaria, perquè ens han dit que el sou total és allí molt menor que el de alcalde de Lleida. I suposem també, naturalment que sempre suposant, que vostè us voleu valer del clientelisme que heu fet per aquí a Lleida. Aleshores, anant a la llista electoral del Parlament, suposem que tindríeu molts vots. Suposem que entraríeu com a diputat al Parlament, però sortiríeu de Lleida deixant-nos una sensació estranya, sabeu?

Mireu, seria com si haguéssim tingut un alcalde, que primer ens va dir que volia ser alcalde, perquè li agrada Lleida, però desprès les circumstancies canvien i com que deixa d’agradar-li Lleida, va on més l’interessa.
Potser alguns pensaríem, mira, va voler ser alcalde per interessos i ara també per interessos, surt a corre cuita. 
Alcalde, és això el que voleu que pensem?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]