domingo, 25 de noviembre de 2012

La Bona Cuina







La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.


POLLASTRE A LA JAPONESA












Ingredients:
1 safata  de pits de pollastre
3 pastanagues
1 manat de cebes tendres
2 pebrots verds
½ vas d’oli d’oliva
½ litre de brou de pollastre
100 grs. d’ametlles torrades
Sal i pebre negre
Acompanyament: arròs bullit escorregut

Per la salsa:
4 cullerades rases de midó de panís
4 cullerades de salsa de soja
4 cullerades de sucre
4 cullerades de vinagre de mòdena
  
Preparació:
Tallar els pits de pollastre a quadrats petits. Es salten amb una mica d’oli. Retirem del foc i reservem apart. Pelem les pastanagues i les tallem a tires, les saltem també i reservem juntament amb el pollastre.

Pelem les cebes, les tallem a tires. Passem pel wok, afegim els pebrots verds tallats a rombes, barregem una mica. Tornem a posar el pollastre i les pastanagues que teníem reservats. Afegim el brou. Deixem coure una mica fins que es torni tot molt tendre.

Preparem la salsa i l’afegirem al wok. Deixarem coure uns cinc minuts més.

Ho podem servir acompanyat d’arròs bullit escorregut.  

Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]