domingo, 25 de noviembre de 2012
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.
POLLASTRE A LA JAPONESA
Ingredients:
1 safata de pits de pollastre
3 pastanagues
1 manat de cebes
tendres
2 pebrots verds
½ vas d’oli
d’oliva
½ litre de brou
de pollastre
100 grs.
d’ametlles torrades
Sal i pebre negre
Acompanyament:
arròs bullit escorregut
Per la salsa:
4 cullerades
rases de midó de panís
4 cullerades de
salsa de soja
4 cullerades de
sucre
4 cullerades de
vinagre de mòdena
Preparació:
Tallar els pits de pollastre a quadrats petits. Es salten amb una mica
d’oli. Retirem del foc i reservem apart. Pelem les pastanagues i les tallem a
tires, les saltem també i reservem juntament amb el pollastre.
Pelem les cebes, les tallem a tires. Passem pel wok, afegim els pebrots
verds tallats a rombes, barregem una mica. Tornem a posar el pollastre i les
pastanagues que teníem reservats. Afegim el brou. Deixem coure una mica fins
que es torni tot molt tendre.
Preparem la salsa i l’afegirem al wok. Deixarem coure uns cinc minuts més.
Ho podem servir acompanyat d’arròs bullit escorregut.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui034
Suscribirse a Entradas [Atom]