domingo, 18 de noviembre de 2012
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.
MIL FULLES DE TARDOR
Ingredients:
1 terrina de
codonyat
1 formatge fresc,
o 4 de petits
Sucre
1 Iogurt
grec
Preparació:
Tallarem el codonyat a tires finíssimes. Farem el mateix amb el formatge.
Per muntar el plat, anirem alternant les tires: una de codonyat, una de
formatge.
Anirem alternant les “fulles de tardor” fins arribar a una altura que ens
sembli prou adequada.
En posar l’última fulla, que serà de formatge, li posarem sucre per sobre.
Amb la pala de cremar ben calenta, cremarem una mica el sucre espolsat per
sobre.
Servirem envoltant les fulles de tardor, amb unes cullerades de iogurt
grec.
Que aprofiti.
Etiquetas: laboncui033
Suscribirse a Entradas [Atom]