domingo, 18 de noviembre de 2012

La Bona Cuina







La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.


MIL FULLES DE TARDOR 

















Ingredients:
1 terrina de codonyat
1 formatge fresc, o  4 de petits
Sucre
1 Iogurt grec  

Preparació:
Tallarem el codonyat a tires finíssimes. Farem el mateix amb el formatge.
Per muntar el plat, anirem alternant les tires: una de codonyat, una de formatge.
Anirem alternant les “fulles de tardor” fins arribar a una altura que ens sembli prou adequada.

En posar l’última fulla, que serà de formatge, li posarem sucre per sobre.
Amb la pala de cremar ben calenta, cremarem una mica el sucre espolsat per sobre.

Servirem envoltant les fulles de tardor, amb unes cullerades de iogurt grec.
 
Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]