domingo, 11 de noviembre de 2012
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per
gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina,
impartit per la mestra cuinera, Magda García.
AMANIDA GIRASOL
Ingredients:
1 bossa florette “Gourmet”
1 safata d’endívies
1 préssec gran
1 magrana
Unes nous pelades
Oli d’oliva
Vinagre de vermouth
Sal
Preparació:
Posarem el contingut de la bossa de
florette escampada en un plat gran, per les vores li posarem les fulles
d’endívies.
Agafarem el préssec pelat i el tallarem
a daus, escampar per sobre l’enciam. Desgranarem la magrana i la posarem també
per sobre.
Posarem una mica de sal, oli i vinagre.
Per finalitzar espolsarem per sobre les
nous, fetes a trossos petits.
Que aprofiti
Que aprofiti
Etiquetas: laboncui032
Suscribirse a Entradas [Atom]