domingo, 11 de noviembre de 2012

La Bona Cuina






La Bona Cuina 

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.

AMANIDA GIRASOL


Ingredients:

1 bossa florette “Gourmet”
1 safata d’endívies 
1 préssec gran
1 magrana
Unes nous pelades
Oli d’oliva
Vinagre de vermouth
Sal

Preparació:
Posarem el contingut de la bossa de florette escampada en un plat gran, per les vores li posarem les fulles d’endívies.
Agafarem el préssec pelat i el tallarem a daus, escampar per sobre l’enciam. Desgranarem la magrana i la posarem també per sobre.

Posarem una mica de sal, oli i vinagre.

Per finalitzar espolsarem per sobre les nous, fetes a trossos petits. 

Que aprofiti

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]