lunes, 26 de noviembre de 2012

Des de la meva finestra














¡CATACRAC!

En Mas volia treure en les eleccions que ell va convocar, no ja una majoria que fos absoluta, sinó excepcional, però ves per on, els resultats han estat poc menys que desastrosos!  És allò que es diu, d’anar a per llana i sortir-ne esquilat. En una situació de crisi, fer-nos gastar 30 milions d’euros en unes eleccions, per no res, podria ser considerat quasi com una malversació de fons públics.

A Mas li han sortit malament les eleccions i acabarà sortint-ne socarrat. La forta olor a socarrim arribarà a tota Europa i fins i tot, a altres països on Mas va anar fa uns mesos, amb la pretensió de ser rebut com un cap d’Estat. La pretensió però, es va quedar en això i en cap país dels que va anar, va aconseguir que li fessin aquesta reverencia, ens al contrari.

La socarrimada ratifica sens dubte certes sospites. Unes sospites, que segons alguns van insinuar, la convocatòria d’en Mas, no era més que una fugida endavant, provocada per la percepció que en un moment donat va tenir, de que estava sent investigat policialment pels suposats comptes milionaris en paradisos fiscals. 

Mas va convocar eleccions anticipades, a l’any i mig d’haver-se fet les últimes i ha basat la seva campanya en la independència, tot i posant cara de somia truites. Del que no ha pogut presumir gents ni mica, és d’haver solucionat els problemes de Catalunya, tal i com va prometre en la campanya del 2.010.

Per tant, en Mas no ha pogut presumir de bon gestor des del seu càrrec i ara a més, sembla que queda en entredit la seva honestedat, que de ben segur haurà de demostrar.

En definitiva, el xarop ha sortit massa espès i molts no se l’han pogut empassar. Mas va enganyar als catalans i aquests li han passat factura, tot i esperant el seu relleu. El convocant ha passat de esperar obtenir una majoria absoluta, a un fracàs absolut.

La “Voluntat d’un poble” ha passat de CAT a Catacrac, però ens ha costat 30 milions d’euros, que són 4.991 milions de les antigues pessetes. Moltes retallades als ciutadans, perquè diu que no hi ha diners, però per llençar-los així, si que ni ha.  ¿I en això li diuen "Projecte de país"?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]