lunes, 1 de octubre de 2012

La Tira


Privatitza que fa fort

Va començar molt aviat, de seguida que va ser Alcalde, l’Àngel Ros, va començar amb afany la seva labor privatitzadora.  Primer va ser privatitzada la zona de la Ciutat Esportiva de Balafia, uns terrenys expropiats per equipaments públics, que ara han passat a mans privades.

Desprès va privatitzar el Camp d’Esports. Altre cop, un espai públic de tota la vida (recordeu la piscina del Camp d’Esports), va passar a ser un espai privatiu d’una empresa de gimnasos. I estan contentissims, es clar que poden estar-hi, amb uns regals com aquests, qualsevol hi estaria...i agraïts. Però sembla que hi ha lleidatans que no estan gens d’agraïts a l’Alcalde per la seva labor privatitzadora.  

Ros va retallar també els Camps Elisis en una tercera part. Era una zona verda, un espai públic i ara la zona retallada, és de la Fira de Lleida. Ja ho va dir l’Alcalde: “Aquesta zona és per la Fira”.  Si, però ell és el President del Patronat de la Fundació La Fira de Lleida i sembla que una cosa com aquesta no queda massa bé, oi que no?


Desprès va privatitzar la plaça Blas Infante (Blai Infant, que diuen alguns integristes), on l’Ajuntament amb Siurana com Alcalde, va cedir el subsòl per construir un pàrquing i en canvi, es va fer a sobre de terra. Diu que enfonsar una planta més cap baix, els hi hagués costat més calerons.

El nostre Alcalde també va contribuir en gran manera a privatitzar el pàrquing de l’Arnau de Vilanova. Una altra empresa concessionària del pàrquing que com tots aquests afavorits estan molt contens.


Ara porta al cap, privatitzar Les Basses d’Alpicat, un parc molt estimat pels lleidatans d’una certa edat, que es va deixar morir, possiblement, amb tota la intenció, fent piscines pels barris que no es poden ni comparar amb el que eren les Basses. Des de fa temps, volen cedir espais de Les Basses a empreses. Fora una altra privatització.

En qualsevol cas, tots aquests projectes i molts altres que s’han fet últimament a la ciutat, van estar dissenyats i iniciats ja per l’Alcalde Siurana, Ros només ha estat per finalitzar la tasca començada. 

Serà una casualitat, que tot això succeeix havent la mateixa Regidora d’Urbanisme amb els dos Alcaldes, o és que estem veient un miratge? Serà que aquesta Regidora és el nexe d’unió entre els dos Alcaldes, o és que anem errats?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]