domingo, 28 de octubre de 2012
La Bona Cuina
La Bona Cuina
La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per
gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina,
impartit per la mestra cuinera, Magda García.
SALMÓ AMB SALSA DE RAÏM
Ingredients:
(Per 4 persones)
4 talls de salmó
fresc
50 gr. de mantega
150 gr. de raïm
blanc
1 bric de nata
per cuinar (200 ml.)
Sal i pebre negre
Julivert picat
Unes patates
bullides amb un mica de sal
Preparació:
Posem la mantega en una paella, quan estigui fosa, li posarem ells talls de
salmó i deixarem que s’enrosseixin.
Els traurem i deixarem reservats. Una vegada pelats els grans de raïm, els
passarem també per la paella, donarem unes voltes i afegirem la nata,
salpebrarem. Quan estigui feta la salsa, la reservarem.
Presentarem, posant a cada plat, un tall de salmó i pel damunt una mica de
la salsa amb alguns grans de raïm.
Posarem una mica de julivert per sobre.
Ho servirem acompanyat de les patates bullides.
Etiquetas: laboncui031
Suscribirse a Entradas [Atom]