domingo, 28 de octubre de 2012

La Bona Cuina









La Bona Cuina

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.

SALMÓ AMB SALSA DE RAÏM


















Ingredients: (Per 4 persones)
4 talls de salmó fresc
50 gr. de mantega
150 gr. de raïm blanc
1 bric de nata per cuinar (200 ml.)
Sal i pebre negre
Julivert picat
Unes patates bullides amb un mica de sal

Preparació:
Posem la mantega en una paella, quan estigui fosa, li posarem ells talls de salmó i deixarem que s’enrosseixin.

Els traurem i deixarem reservats. Una vegada pelats els grans de raïm, els passarem també per la paella, donarem unes voltes i afegirem la nata, salpebrarem. Quan estigui feta la salsa, la reservarem.

Presentarem, posant a cada plat, un tall de salmó i pel damunt una mica de la salsa amb alguns grans de raïm.  Posarem una mica de julivert per sobre.  Ho servirem acompanyat de les patates bullides.

Que aprofiti. 

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]