domingo, 21 de octubre de 2012

La Bona Cuina









La Bona Cuina

La Bona Cuina, és un espai de receptes que us oferim per gentilesa de l’AVV Cappont, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina, impartit per la mestra cuinera, Magda García.

TORRETES DE VERDURES



Ingredients per a 4 persones:

2 albergínies (a rodanxes)
2 carbassons (a rodanxes)
2 patates grans (a rodanxes)
½ carbassa (o un moniato fet a tires)
Formatge mozzarella en llesques
Tonyina amb oli, 400 gr.
1 porro
oli d’oliva
sal

Preparació:
Es posarem a la safata del forn amb paper sulforitzat , li posarem les llesques de verdures que anirem tallant. Els hi posarem una mica de sal i un rajolí d’oli. Ho deixarem al forn juntament amb el porro sencer uns 20 minuts que es cogui tot per igual.

Agafarem el moniato pelat, el farem a tires i el fregirem en oli abundant. (O agafarem la carbassa, la pelarem, li treure’m les llavors i la farem a trossets, la posarem en una olla amb una mica d’aigua i quan comenci a bullir li posarem la sal, quan estigui cuita la retirarem del foc, farem un puré més aviat espès i el reservarem).

Amb les verdures del forn cuites, agafarem el porro i el farem a tires, farem una creu amb dues tires i al damunt anirem muntant les torretes, albergínia, carbassó, tonyina, patata, formatge. Repetirem el muntatge dues vegades més. Amb molta cura agafarem les tires del porro i lligarem tota la torreta amb una llaçada.

Posarem les torretes en una safata al forn per gratinar uns minuts fins que ens quedin ben torrades.

Ho podem presentar a taula, posant a cada plat dues torretes, acompanyant-ho amb tires de moniato fregides (o puré de carbassa pel voltant, tot i fent un dibuix). 

Que aprofiti.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]