jueves, 11 de octubre de 2012

Cartes al Director


Carta oberta al Sr. alcalde de Lleida


Il·lustríssim Senyor,

Sóc una veïna del barri i sòcia de l’Associació de Veïns de Cappont i demano, per favor, que la mencionada entitat pugui disposar d’un espai al Local Social de l’Associació per poder desenvolupar les seves activitats.

M’he vist obligada a adreçar-me a vós a través de  la premsa mitjançant aquesta carta, tot i que el meu plaer hagués estat poder dirigir-me de manera personal. El motiu pel qual us escric és per comunicar-vos que l’AV de Cappont està discriminada respecte a les altres entitats del nostre barri i us he de dir, que a l’actual Junta Directiva hi ha persones de molta vàlua, molt honrades i amb moltes ganes de treballar, sempre i quan els deixen.
Dic si els deixen perquè el  passat dilluns dia 8 d’octubre, l’Associació de Veïns va iniciar el 1er Taller de Cuina i se’ls va atorgar la Sala d’Actes del Local Social per desenvolupar la mencionada activitat, quan al Local Social hi ha una sala polivalent, que no estava ocupada, amb piques i aigua corrent que hauria estat perfecta per fer l’activitat, però està reservada exclusivament per a l’Àrea de la Dona.

Un cop acabada l’elaboració dels plats, els/les asistents/tes els  havíem de degustar, també es va fer un petit refrigeri i, tot i ser dins de l’horari que teníem assignat, es va presentar la presidenta de l’Area de la Dona dient-nos que havíem de marxar ja que aquesta entitat havia de fer una activitat de Country, repeteixo que encara estàvem dins l’horari establert per l’ajuntament. Creieu-me que això que va passar. Per a mi és molt vergonyós, com a veïna i sòcia que sóc de totes les entitats del barri.

El motiu vergonyós a que faig referència, és que la presidenta de l’Àrea de la Dona, és creu que certes persones li han atorgat tot el poder i que és la propietària de tot el Local Social de l’AV de Cappont. Si la mencionada senyora tenia tanta pressa per a fer l’activitat de Country, podria haver-la fet a la sala polivalent que té reservada en exclusiva, recollint les taules i les cadires i posant-les a una vora, o bé el més assenyat hagués estat que cedís la sala polivalent per fer l’activitat de cuina, que era el més lògic, i podia haver disposat de la Sala d’Actes per a la seva activitat, però és veu que vol disposar de tot.

Sr. alcalde us demano que m’expliqueu, perquè l’Associació de Veïns no té les mateixes prerrogatives que disfruten altres entitats de barri com són el Col·lectiu Cultural, la Casa d’Andalusia de Lleida, la Llar de Jubilats  de Sta. Cecília que ocupen locals socials al nostre barri, que paguem entre tots, sense tenir-los que compartir amb ningú.

Aprofito per dir que a  les persones que vam assistir al taller ens van agradar molt els plats que van confeccionar ja que per a nosaltres els plats eren nous. Felicito a la professora i a l’organització.

Rebeu una cordial salutació

Ramona, Veïna de Cappont

 ----------------------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça: ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]