martes, 9 de octubre de 2012

Cartes al Director


Menys paraules i més fets

El dia 26/03/2012 es va constituir la nova Junta de l’AVV de Cappont, un grup de 14 persones amb molta il·lusió començaven una nova etapa. Durant tot aquest temps de manera altruista hem treballat pel barri, amb bona voluntat, ens estimen el nostre barri aquell que a molts ens ha vist néixer i ja forma part de la nostra vida.

Amb tota aquesta il·lusió dipositada comencem a treballar dur per tal de poder oferir a tots els nostres veïns diferents activitats de tot tipus i per a totes les edats, perquè tothom del barri hi pugui participar i ningú es senti exclòs, per fomentar la convivència i fer caliu a un dels millors barris de Lleida, ja ens perdonareu però ens estimen el barri i volem que ell creixi amb nosaltres.

Desprès d’haver programat les diferents activitats per aquest curs i estar acceptades pel nostre Ajuntament, el qual en un principi no ens comunica cap impediment per poder realitzar-les, a una setmana de començar les diferents activitats programades, la nostra il·lusió i projecte ha sofert  un ensurt, no podem disposar de la sala polivalent per fer les activitats, nosaltres que som gent pacífica i conciliadora acceptem canviar els dies i horaris de les activitats, doncs amb la modificació no coincidim dos associacions del barri fent una activitat, tornem a respirar tranquils!
Problema solucionat i ha tirar endavant, això era el que nosaltres ens pensàvem, quan rebem la noticia que és impossible realitzar-la en la Sala Polivalent que demanàvem, que està en aquestes hores i dia lliure, eh? Que esta passant ens preguntem? I amb caràcter conciliador demanen parlar amb la nostra regidora de barri. Ens rep el dilluns 2 d’octubre i per sorpresa i indignació de tots nosaltres, ens diu que la Sala Polivalent està adjudicada amb exclusivitat a una altra entitat del barri... Què? Al mateix temps ens parla de retallades i que s’haurà de compartir espais i en canvi nosaltres, no podem utilitzar un espai que no està ocupat? Que ens està dient, que potser no som tots iguals? Privilegis, potser? Ens parla de compartir, però nosaltres no podem? Ens proposa que podem fer el taller de cuina a la biblioteca, si, si, heu llegit bé, a la biblioteca. Es quedem glaçats. No ens podem creure el que ens està dient, com pot dir que hem de cuinar entre llibres? Un respecte senyora regidora i menys privilegis, que igual els que fan ús de la Sala Polivalent, com els veïns que participem en els nostres tallers tenen el mateix dret, o no és veritat que tots paguem els nostres impostos?

Desprès de més d’una hora de reunió i sense cap solució, ni voluntat de solucionar el problema de l’espai, quant aquest repetim existeix, prefereixen tenir una sala tancada que no deixar que la utilitzin els veïns del barri, és clar, alguns, perquè d’altres en poden fer ús en règim d’exclusivitat!!!!!

Amb aquest escrit volem que els veïns del nostre barri sàpiguen de la forma en la que treballa el nostre Ajuntament, aquell que ens ven,, que hem de col·laborar entre tots, per fer créixer el barri, l’hem de fer participatiu, obert, col·laborar entre les diferents Associacions, i al mateix moment ens exclou i ens limita l’espai segons a qui. Per tot això les nostres activitats tindran que començar més tard i algunes potser no es podran realitzar, perquè el taller de cuina, senyora regidora, no el farem a la biblioteca, quan hi ha una Sala lliure i amb piques d’aigua corrent i lloc per dipositar els estris de cuina. Però nosaltres seguirem treballant per tots i cadascú dels nostres veïns i esperem que vostè reflexioni.

Gràcies per totes aquestes paraules buides de contingut i cap fet!

Junta Associació de Veïns de Cappont













--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça: ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]