martes, 4 de septiembre de 2012

La Tira



El “jolgorio” econòmic de Ros

Estem travessant des de fa cinc anys una profunda crisi econòmica i social com cap n’havíem viscut. Molts lleidatans són els que estan sense feina i a més tot són deutes, fins i tot, el nostre Ajuntament està endeutat fins les orelles, però això res l’importa al nostre alcalde Ros, que contracta una etapa de “la Vuelta”. Recordem que en l’últim any que es va contractar ens va costar 60.000 €, per tant pensem que aquest deu de ser el cost que ens ha suposat aquest any.

Es veu que Ros encara no estava del tot satisfet amb els elevats deutes, en els que ell ens ha ficat als lleidatans, tant es així que per acabar d’arrodonir les despeses municipals, el nostre alcalde va decidir adquirir una obra de Garcia Lamolla per uns altres 60.000 €, amb l’argument de que "possiblement sigui l’obra més surrealista del autor”, possiblement també sigui la decisió més surrealista del nostre alcalde, que ha deixat un Ajuntament amb uns deutes mai vistos: oficialment 206 milions de €, encara que realment no ho sabem, perquè aquí possiblement s’ha de sumar, els deutes de les factures que tenia guardades al calaix, els 50 milions en deutes de Gardeny i els deutes de les empreses municipals.
Diu que el quadre es va adquirir a un “col·leccionista”, però no es va dir el nom. A qui es va comprar aquest quadre?

És moralment correcte aquest “jolgorio”, quan amb la pesada motxilla de deutes que arrossega el nostre Ajuntament arruïnat, es dediquen, 60.000 €, a cobrir una etapa de la Vuelta i altres 60.000 € a comprar un quadre? No hagués estat més adequat, dedicar els 120.000 € a reduir un deute que ens ofega?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]