jueves, 30 de agosto de 2012

Queixes Veïnals



"Aigua no potable"

Agraïm a un amable lector, la fotografia que ens envia i que diu haver obtingut aquest estiu a la Avinguda Garrigues. Explica que “la maquina de escombrar que fa un soroll infernal”, estava pel mati, omplint el dipòsit amb aigua potable, quan li sembla que tenien d’usar aigua de la depuradora.

Bé, efectivament, el que es va dir al seu dia, es que l’aigua per regar els carrers s’hauria d’agafar de la depuradora, és més, si vostè mira a les parets del dipòsit, veurà aquesta previsió allí reflectida: hi posa “Aigua no potable”. El que passa, és allò tant vell del “Donde dije digo, digo Diego”. És la justificació moral dels hipòcrites compulsius.

També l’informem de que no és que aquesta maquina hagi agafat aigua potable un dia d’aquest estiu, sinó que estan agafant aigua potable tot l’any. Es veu que allò tant ecologista i estalviador d’aigua potable, que deien d’agafar l’aigua de la depuradora, només era un discurset per la galeria.

Us adjuntem una altra fotografia similar, feta en un altre indret, però aquesta es va fer fa dos anys.





En definitiva, el nostre Alcalde ens fa el discurs, de que tenim d’estalviar aigua perquè “és un bé escàs” i bla, bla, bla, però ell permet, de que pels camions que reguen els carrers de Lleida i pel reg de l’herba del riu, s’estigui utilitzant aigua potable, en comptes d’agafar l'aigua de la depuradora. Em penso que al meu poble, d’això en diuen hipocresia en estat pur.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]