lunes, 9 de julio de 2012

La Tira



Magical Media, el Hollywood europeu

Ara que al nostre país tot fa fallida, ara que tot són retallades, ara que la Ministra de Treball (o Empleo) diu que tenim cinc milions d’aturats, ara que n’hi ha que volen portar Eurovegas cap Barcelona i no se’n surten, ara ens assabentem de que el nostre alcalde Ros, ha posat uns estudis de cinema a Gardeny, que seran excel·lents. Com un Hollywood europeu.

¡Carai. Dos antics quarters i una nova planta, als que es diu, que des de l’Estat se’ls hi ha dedicat un pressupost de deu milions d'euros en els últims quatre anys, si bé ahir es comentava que ja són dotze!.
El que no van dir, és si aquests milions són una subvenció o si els lleidatans els tindrem de retornar.

Diu que Ros estava dolgut perquè no va poder assistir a la inauguració del Magical, doncs tenia d’estar visitant l’esfondrament d’una casa al carrer Tallada. Una situació en la que per cert, es va posar de manifest que hi ha, qui cobrant per vigilar, no ho fa a plena satisfacció, ja que segons determinat diari, l’edifici tenia un gran dipòsit de droga (amb gran abundància de cocaïna). Desprès s’ha dit, que va quedar custodiada i va ser retirada per la policia el dijous.

Algú va dir molt cofoi, que el Magical Media es “un projecte de futur”. Si hem de augmentar el nostre deute en dotze milions, pot semblar un projecte de futur incert.
Un periodista parlant del Magical, el va referir com una “tercera revolució Industrial”, més aviat sembla que sigui la revolució de la despesa continua.
Fins ara estaven utilitzant l’aeroport d’Alguaire (que ens va costar cent milions) com estudi de rodatge, potser no feia falta gastar dotze milions més en un altre estudi? Que en farem ara de l’aeroport, una granja de pollastres, potser?
A més, com ha tingut l’alcalde Ros, la gosadia de emprendre aquesta costosa obra al 2008, quan ja es sabia que estàvem en crisi?

Sigui com sigui, queda pendent d’esclarir si els dotze milions són una subvenció o si els tindrem de sumar al gran deute que ja tenim els lleidatans, originat per la política municipal de gastar el que no es tenia, en projectes de dubtosa utilitat pública. Crec que a això en diuen malbaratament.


També es tindria d’aclarir, si són certs els rumors que corren, sobre que aquests estudis pagats amb diners públics i per tant de tots, són per a cedir-los a una cadena privada de televisió lleidatana.

Si és així, escolti, aquesta cadena privada de televisió, que es pagui els seus propis estudis i si no, que s’aguanti i que no en tingui, com fins ara. A que venen tants privilegis? Li deu potser algun favor, l'equip de govern municipal?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]