lunes, 25 de junio de 2012

La Tira



El Ple, del costa amunt de la ciutat

El divendres passat va tenir lloc el Ple de l’Ajuntament de Lleida, per debatre “l’Estat de la ciutat”. L’Alcalde Ros, pràcticament felicitant-se a ell mateix, va assenyalar que els dos eixos fonamentals pel seu govern municipal en els propers anys seran: la reactivació econòmica i la educació. Estava clar, són dues vessants entre altres, en les que ell ha fracassat. Ja ho vaig dir en una ocasió: és polític de bla bla, bla, bla, i desprès “si te he visto no me acuerdo”. Total, ara anuncia dos eixos fonamentals que haurà de batallar un altre, ell no.

Algú li tindria de dir a l’Alcalde Ros, que deixar en l’Ajuntament de Lleida, un forat de 206 milions d’euros a, no és pas de cap manera, un èxit clamorós, sinó que més aviat és motiu més que suficient, com per a exiliar-se a les illes Caiman i desaparèixer del mapa lleidatà per sempre. Encara queda per veure com es pagarà el deute de Gardeny (si és que es paga), o com es pagarà la Llotja, etc. etc.

Algú li tindria de comentar, que no és tant difícil fer, el mateix que ell a fet: jo ho faig i desprès la ciutat ja ho pagarà. Aquesta carallotada molts lleidatans la sabrien fer. Fins i tot, m’atreveixo a dir, que molts farien coses molt millors, o si més no, gastarien els diners amb molta més utilitat pels veïns de Lleida. Per exemple: uns 2,5 milions d’euros gastats en una plaça que els veïns no utilitzen, mentre a Lleida queden moltes voreres per reparar.

Si Ros es vol apuntar un èxit, em costaria trobar-lo, a no ser que posseïm com a tal, tenir el dubtós honor, de que l’Ajuntament que presideix, ha tingut de demanar un rescat al Govern de Madrid.

Algú li tindria d’insistir, en que els lleidatans volem que es solucionin els problemes de ciutat, amb el menor cost econòmic possible. Que a més volem tenir un govern municipal on s’integrin tots els grups polítics. També desitgem una total transparència, tant dels comptes públics, com de l’acció de govern.
El que no ens interessa en absolut als veïns de Lleida, és que es facin obres faraòniques que beneficien a certes constructores. Unes infrastructures amb ben poca utilitat pública, està clar que estic pensant en la Llotja, que té ja un dèficit esfereïdor, que una vegada més, tindrem de pagar entre tots, via pressupostos municipals.

Casi no caldria esmentar el tema de la seguretat ciutadana (del qual ell és el Cap segons diu la llei), quan molts veïns et comenten que quan hi ha un problema de seguretat, el més eficaç és avisar a la policia autonòmica.

Senyor Alcalde, no ens vulgueu vendre la moto sense rodes: vos sabeu ben bé, que tot està potes amunt, us heu dedicat a l’obra faraònica i us heu oblidat de les necessitats reals del veïns de Lleida, menys encara, d’escoltar i atendre l’opinió dels veïns. Només ens heu venut que fum. El bla, bla, bla, són com un anunci de millores, però desprès les millores s’han de fer. Els fets són el que importa. Ja no m’estranya gens ni mica, que al vostre partit no us volguessin com a secretari general.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]