martes, 19 de junio de 2012

La Tira


Té una conducta exemplar el nostre Ajuntament?

Com en altres anys, el barri de Cappont ha celebrat amb gran èxit la seva Festa Major. Els actes programats s’han desenvolupat en general, sense cap mena d’incidència i amb gran afluència d’assistents.

Posats en contacte amb membres de l’Associació de Veïns, ens han confirmat que aquest any s’han sentit àmpliament recolzats pel veïnatge, que els ha acompanyat en tots els actes. D’igual manera ressalten, que ha acompanyat fins i tot la meteorologia: no ha plogut en cap dels actes programats i a més la temperatura ha estat molt agradable. Pel que fa a l’assistència, destaquen, la setantena de nens en l’acte de Activitats Infantils a la plaça, les cinc-centes persones que van assistir a la revetlla, els quatre-cents assistents a la cantada d’havaneres o les mil dues-centes persones assistents a la Passarel·la de Moda. Com a novetat destaquen una cercavila amb un grup de “batukada”, que va tenir una molt bona acollida.

Veritablement és un èxit, que l’Associació de Veïns hagi pogut organitzar i tirar endavant la Festa Major del barri de Cappont, vistes les innumerables traves que se’ls hi ha posat, sobre tot es queixen de la Regidora de Barri i Regidora de Participació, que sembla del tot decidida a fer-los la guitza contínuament. Aquesta senyora que en teoria representa a l’Ajuntament de Lleida, ha demostrat no tenir cap respecte pels Veïns del barri i a més, encara no ha demostrat que sigui capaç de solucionar cap problema de barri, de tots els que li han plantejat. L’any passat aquesta senyora va capitanejar un petit grup de gent en contra de l’Associació de Veïns, tot i buscant l’enfrontament entre gent del barri, mentre feia un discurs d’unió. Queda clar que malgrat que aquesta senyora era militant d’Unió Democràtica de Catalunya, es veu que allí no li han ensenyat res, del que és realment fomentar la unió, perquè fa totalment al contrari.

Diuen que ara, sembla que des de l’Ajuntament, fan córrer pel barri, que l’Associació de Veïns ha de “integrar” a l’altre petit grup que ells comanden (una maniobra per altra banda, que han copiat íntegrament de la que van muntar l’any 2003).
En tot cas, s’ha de ser coherent, si des de l’Ajuntament demanen “integració”, el primer que han de fer, és ser “integradors” ells mateixos, es a dir, “integrar” en l’equip de Govern Municipal, a Regidors de Convergència i del Partit Popular, han de demostrar en definitiva que la voluntat integradora se la creuen aplicant-la.
Tenen de començar per aquí per donar exemple i no pas per tenir una conducta no exemplar, oi que sí senyor Alcalde?
Pensi Sr. Alcalde, que la ofensiva que porta l’Ajuntament de Lleida contra l’Associació de Veïns de Cappont, no sembla tenir res a veure amb una discrepància de tipus personal, doncs amb els tres últims presidents amb quinze anys, l’Ajuntament ha tingut la mateixa actitud d’enfrontament, simplement perquè no són de la seva corda.
Es a dir, vostès parlen en el seu discurs de diversitat, de respecte, de pluralitat, de cohesió, però desprès fan totalment al contrari.
¡Quina falsedat la vostra, senyor Alcalde!


Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]