lunes, 4 de junio de 2012

La Tira



Jo prometo, prometo, prometo i bla, bla, bla....

Hi ha dos entitats a Cappont que des de fa uns deu anys, i basant-se en que aquest és un dels barris grans de Lleida, venen demanant públicament a l’Ajuntament, que els fa falta una residència per gent gran, doncs en altres barriades més petites la tenen.
L’Associació de Veïns i la Llar de Jubilats fa uns deu anys que demanen de forma verbal i escrita aquest equipament, una instal·lació que donaria resposta a una necessitat social que té el barri.


Quan se li ha demanat, l’alcalde Ros sempre ha dit que sí, però la residència no es veu per en lloc? Serà que aquest home promet blanc i desprès fa negre, o és que no menja cues de pansa?

A l’any 2010 va anunciar a tort i a dret (s’atansaven les eleccions) que faria una residència de dia per a trenta places, a sobre del Mercat de Cappont. Al 2011 l’edifici estava construït, però la residència no funciona. Estem a meitats del 2012 i la cosa continua igual: allò no funciona. Zero places.

Fa poc li van preguntar sobre la seva promesa i va contestar, que la residència de dia amb trenta places, la té de finançar la Generalitat. ¡Home està bé això, els altres que posin els diners i ell es posarà la medalla!

Gent gran del barri que sempre han reivindicat aquest equipament, es pregunten, com és que Ros promet coses per desprès incomplir-les?

Que consti que els veïns del barri continuen reivindicant una residència per a gent gran i no pas una residència de dia, però no són pas aquests els projectes de l’alcalde, ell mira cap la màgia de Gardeny, on un projecte instal·lat en un turó, s’ha convertit en un gran forat, un forat en forma de gran deute que tindrem de pagar entre tots.
Si alguna cosa té la màgia es això, que és sorprenent: el màgic, manipula la situació per enganyar al personal, tot fent-li creure fantasies espectaculars. Hi ha alguns, que prometen meravelles: prometo, prometo i prometo, i bla, bla, bla.....i desprès quan mires darrera l’escenari no hi ha res, botifarra de pagès.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]