lunes, 21 de mayo de 2012

La Tira



Una assessora "de lideratge" per la regidora d'Urbanisme?

Estem en època de retallades, d’una austeritat avariciosa. Una situació provocada com tantes vegades se’ns ha dit, per les polítiques errades i malgastadores de l’anterior govern central, autonòmic i fins i tot local.

Però la austeritat és per a tots? No, sembla que per a tots no, doncs hem sentit a dir que la regidora d’Urbanisme, Marta Camps, ha anomenat una periodista, com a Cap de Premsa seva, i que fins i tot el germà de la periodista està col·locat a la EMU. És cert tot això, o és que només són murmuracions de les “males llengües”?
La pregunta següent necessàriament ha de ser: és indispensable que una regidora d’Urbanisme, de l’Ajuntament de Lleida, tingui una Cap de Premsa, o és un abús més?
Si oficialment, en l’Ajuntament tenim 130 milions de deutes, a més del deute dels 19 milions en factures de calaix, a què ve ara, contractar una Cap de Premsa? Estem en temps de forta crisi i contractem una Cap de Premsa per la regidora d’Urbanisme, perquè hem de pagar un altre sou d’assessora. On s’ha vist això?

Segons diuen la Cap de Premsa, diu de si mateixa, que és “una periodista especialitzada en comunicació política i lideratge”?
Alhora es comenta també, que una ex assessora lleidatana d’en Montilla, està “preparant” a Camps per a fer d’Alcaldessa?

De ser cert tot això, no seria més que un despropòsit afegit a tots els que ja coneixíem: desprès de veure la misèria que va deixar Montilla a la Generalitat, ben bé sembla que aquesta assessora, valdria més que es dediqués a alguna altra tasca que no fos perillosa per la població.

Aquest cas és un altre similar a l’anterior, es a dir, perquè hem de pagar el sou a una altra “assessora preparadora”, amb menys motiu encara, quan ja va demostrar el seu mal assessorament amb Montilla?

Que Camps fa anys que somia en ser Alcaldessa no és res de nou, de fet hi ha que diu que en ocasions, fins i tot pel carrer, ha increpat a l’Alcalde durament, donant-li instruccions del que havia de fer.
Si Camps ha de fer d’Alcaldessa començaria malament imposant-nos el pagament de sous, d’aquestes dues assessores innecessàries en temps de crisi
. El cert és, que ella resulta tenir un mal precedent, ja que durant anys ha estat regidora d’Urbanisme i no s’ha dedicat a una labor tant elemental com és, reparar les voreres malmeses dels nostres carrers. I ha trams que fan pena i són un perill ciutadà. Semblen carrers de Portugal, però compte, pagant impostos lleidatans: els més cars.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]