lunes, 7 de mayo de 2012

La Tira



L'Ajuntament de "l'enchufament"?

Ens arriba un rumor que volta per l’Ajuntament de Lleida i que fa referència al personal que allí hi treballa: Diuen que quan era alcalde Siurana, hi havia treballant a l’Ajuntament 900 persones, però que Ros ha augmentat la plantilla fins als 1.500, quant segons diuen, la feina continua sent la mateixa, perquè els habitants de Lleida no han augmentat, ens al contrari, fa dos anys que estan disminuint.

Per si encara no n’hi havia prou, diuen que ara Ros vol “col·locar” a 144 persones més. Ell sabrà quins són els motius que no ha explicat, però si els col·loca, si sabem qui pagarà els sous: com sempre, entre tots nosaltres.
Es pregunten, si no serà que Ros vol pagar així presumptament, un servilisme d’anys, a gent molt mediocre que sembla no ser capaç d’aconseguir un lloc de treball en el sector privat? Tant enchufisme, fins i tot fa l’efecte que estem davant uns mercenaris de la política. Segons diuen i per un general, aquestes persones enchufades no solent tenir ni grans estudis, ni unes aptituds excepcionals.

L’Ajuntament de Lleida va haver de demanar 19 milions d’euros en un crèdit ICO, per tal de pagar les factures endarrerides a proveïdors, però ara sembla ser, que aquesta concessió va lligada a una retallada en el nombre de llocs de treball o a un retallada en els sous de treballadors municipals.
Segons fonts sindicals, sembla ser que el que proposaran serà rebaixar el sou dels treballadors municipals, que sens dubte “agrairan” a Ros i al seu equip de Govern, la gestió desastrosa que els ha abocat a aquesta situació.

El que consideren mes indignant, és que davant d’aquesta situació tant greu, Ros insisteixi en “col·locar o enchufar” a 144 “compromisos” més.
Si augmenta novament la plantilla, Ros tot i incloent al seu gendre “Crispin”, ja haurà “enchufat” a unes 744 persones. Es a dir, ell en 8 anys haurà col·locat a 744 empleats, un 45,5% de la plantilla. Que sapiguem, fa temps que el 30% del pressupost municipal es dedica a pagar sous. És normal que entre tots, tinguem de pagar el sou als compromisos de l’Alcalde? I perquè no els hi paga ell de la seva butxaca?

En veure tot això, ja no resulta tant estrany trobar-se amb quantitat de personal “enchufat” en les nostres Administracions, en forma de col·locació política.
Si entre tots no eliminem, aquesta actitud “enchufista” pagada amb diners públics, el nostre país continuarà sent la pàtria on la mediocritat triomfa gràcies al servilisme més aberrant, un servilisme segurament més propi d’un sistema dictatorial, que d’un sistema democràtic.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]