jueves, 17 de mayo de 2012

Cartes al Director

L'IES de la Bordeta.
I el de Cappont, quan?

He llegit recentment a la premsa local que un grup de pares, mares i alumnes del CEIP del Parc de l’Aigua de la Bordeta , han posat en marxa una sèrie d’accions , protestes i reivindicacions per la construcció d’un institut d’ensenyança secundària en uns terrenys que hi ha al costat del col·legi mencionat perquè els seus alumnes puguin completar la seva ensenyança secundària i el batxillerat, fins i tot una de les accions que han fet ha estat netejar de males herbes el terreny destinat a la seva construcció.

Sóc un veí del barri Cappont i trobo molt lloable aquest tipus d’iniciatives que fan aquestes persones, però els voldria recordar que a la Bordeta des de l’any 1996 ja hi ha l’IES Maria Rubies, i que Cappont és l’únic barri gran de tot Lleida que encara no té cap institut d’ensenyança secundària. Al barri de Cappont també tenim cedit uns terrenys al costat del CEIP Frederic Godàs, per a la construcció d’un institut i els pares i mares també fa molts anys que reivindiquem la seva construcció, però atesa la situació econòmica del Departament d’Ensenyament crec que tardarem molts anys en veure-la.

Tinc dues filles una de vint-i-tres anys, que enguany si no hi ha res de nou acabarà els seus estudis superiors a la UdL i jo ja confiava que podria fer els estudis secundaris i el batxillerat al barri a l’any 2000 i no ha pogut ser i l’altra de divuit, que enguany ha començat els seus estudis superiors i també confiava que podria fer el batxillerat al barri i tampoc ha pogut ser. Per tot això exposat crec que és prioritari la construcció d’un IES a Cappont abans que a la Bordeta.

Amb l’escrit d’aquesta carta, que ho faig a títol personal, jo no vull que cap veí de la Bordeta se senti ofès, tot el contrari, tinc tot el meu respecte i consideració per aquest barri, en el qual hi tinc bones amistats i vull evitar qualsevol enfrontament entre les comunitats educatives d’ambdós barris.

R. Salla
Veí de Cappont

--------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director aniran degudament identificades i no podran contenir insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça: ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]