lunes, 23 de abril de 2012

La Tira



Territori comanche a Cappont?

Sempre hem sentit a dir, que no hi ha pitjor sord que el que no vol sentir. Que la sordesa ve sent un mal crònic a l’Ajuntament de Lleida, és una qualitat reconeguda per molts Veïns, que davant un problema ciutadà i sentin-se impotents, opten ja per ni tant sols avisar als serveis municipals, per entendre que és perdre el temps.

Què es pot fer quan la supèrbia, la prepotència i la sordesa, són el motor, o son com una mena de denominació d’origen, d’un Govern Municipal? Bé, davant una situació tant radical, si volem solucionar-la només hi ha una resposta possible: canviar l’equip de govern.

Ve al cas, l’anterior reflexió, perquè lamentablement una vegada més, l’Ajuntament de Lleida, oblida que un Govern municipal ha d’estar al servei del poble i no ha de ser a l’inrevés.

Resulta que un grup de Veïns de la Doctora Castells al barri de Cappont, denuncien com en anys anteriors, que passar per la zona que queda entre el Col·legi i l’acadèmia Studium, té el seu perill, degut a que et pot caure a sobre algun “regal del cel” en forma d’excrement de coloms. I compte, si una esquitxada d’aquestes et cau a la roba, ja pots llençar-la perquè no marxa.

Un any més, denuncien que aquesta zona a partir del mes de març resulta intransitable degut al bombardeig excremental que cau dels arbres. És a dir, diu que sembla que ja no n’hi ha prou en tenir el paviment tot aixecat degut a les arrels dels arbres mal plantats, sinó que a més han de suportar els excrements “dels coloms de la pau”. No es creuen en absolut, que aquest problema sigui tant difícil de solucionar.

Uns quants veïns de la zona, diuen haver enviat aquesta queixa per mail a la regidora de barri, Arderiu, però diuen que ella “ha passat de tot”. És a dir, paraules, les que faci falta i més; bla, bla, bla, però els fets, aneu-los a buscar a la lluna.

En qualsevol cas, i partint de la premissa de que Arderiu és la regidora de barri, però que el barri no és de Arderiu, li preguntem: és correcte, higiènic, saludable, sostenible, ecologista i fins i tot, estètic i cohesionador, que en aquesta zona del passeig, els Veïns no hi puguin passar, ni puguin asseure’s als bancs? Serà que és territori comanche?

Per tant, ens agradaria saber a qui defensa Arderiu, si als drets dels Veïns (que paguen els seus elevats impostos), a poder transitar tranquil·lament per aquesta zona sense paraigües, o a la porqueria que cau de dalt?



Galeria d’imatges

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]