lunes, 16 de abril de 2012

La Tira

Eleccions Veïnals

Fa poc van haver eleccions veïnals a la Junta Directiva, de les Associacions de Veïns de Cappont i La Bordeta.

Pel que fa a Cappont, només hi havia una llista de candidats, ja que l’altra que estava prevista, diuen que ni tant sols va aconseguir el nombre de persones per formar-la. Una circumstancia que es repeteix com en altres ocasions.

Per tant, la llista votada per pràcticament la total unanimitat dels assistents sense cap vot en contra, va estar una candidatura en la que hi ha tres persones de la Junta anterior. Un portant veu de la nova Junta, va fer una declaració d’intencions, en el sentit de que continuaran treballant per millorar el barri i en favor dels veïns del barri.




Eleccions i la nova Junta a Cappont



A La Bordeta, es van presentar dues llistes, però la encapçalada per la presidenta en funcions de la Junta anterior va aconseguir el 69% dels vots.

En la seva declaració d’intencions, la presidenta en funcions, Carme Guerrero, que no va voler fer campanya electoral, cosa que sí va fer àmpliament la llista perdedora, va declarar que: “havia renunciat a fer campanya electoral, perquè la millor campanya és la feina ben feta”.

De fet, aquesta opinió es digna de ser tinguda en compte. Ho diem, en recordar les millonades d’euros que ens costen a tots, les campanyes electorals dels nostres polítics.





Eleccions i la nova Junta a La Bordeta

Crida l’atenció, que en ambdós barriades (com en anteriors ocasions), les llistes alternatives estaven formades per persones vinculades a diferents grups polítics municipals, que normalment no tenen coincidències entre ells. A més en les compteses electorals (eleccions, generals, municipals, europees, etc) algunes d’aquestes persones, solen fer d’apoderats de distints grups polítics (cadascú pel seu).

No sabem si deu de ser veritat o no, el rumor que corre per ambdós barriades, en el sentit de que al capdavant de aquests dos grups hi ha el poder municipal. De fet algú ha reconegut, que persones d'aquestes, anaven a reunir-se amb la regidora d’Urbanisme, Marta Camps.

Només ens queda desitjar sort a les dues noves Juntes, per continuar defensant els interessos dels veïns del barri, amb total independència dels interessos del poder municipal, tal i com ho han vingut fent en els últims anys i no facin de submisos servidors municipals, tal i com ve passant en algunes barriades de Lleida.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]