martes, 3 de abril de 2012

Des de la meva finestra



L'escàndol de les participacions preferents

Gran part de les entitats bancàries espanyoles, han estat fortament criticades per haver comercialitzat entre els seus clients, uns productes que s’han demostrat perjudicials: són les denominades participacions preferents o deute subordinat.

Una de les entitats que sembla tenir major quantitat d’afectats (i que té més implantació a Catalunya) és La Caixa, mentrestant el seu president Isidre Fainé, presumeix de que al 2011 va percebre unes remuneracions de 2,69 milions d’euros (igual que al 2010).
Preguntem: aquest sou tant escandalós, el paguem els clients de la entitat amb les comissions tant elevades que ens carreguen? O és en pagament, a haver col·locat tant d’aquests productes perjudicials entre els clients de l’entitat?

De moment s’està demostrant que és un mal negoci pels afectats, el canviar preferents o subordinades per accions de la entitat, doncs a Bankia fa poc van fer el canvi i des de aleshores, la cotització en borsa ha perdut un 18%.

No tenim noticia de que el Banc d’Espanya, tot i veient que el problema, hagi pres cartes en l’assumpte, quan ni tant sols va impedir la comercialització d’aquests productes que perjudiquen els estalvis dels clients.
Tampoc sabem a què es dedica la Fiscalia en aquest país, ja que en aquest cas no ha actuat?

Adjuntem un vídeo que hem rebut, on uns clients expliquen el modus operandi bancari en que diuen s’han vist involucrats, per fer-los invertir els seus estalvis en aquests productes, que segons diuen alguns, són tòxics.


Mi dinero ya no es mío

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]