lunes, 12 de marzo de 2012

La Tira




Mireu el mirador

Al 2007 l’Ajuntament de Lleida, va inaugurar amb gran pompa la “Rehabilitació i eixamplament del Pont vell sobre el Segre”. El Pont es va eixamplar per ambdós costats, es va canviar la barana, es va canviar el paviment de les voreres i es va ampliar amb un petit mirador davant de la plaça de Bores.
La factura segons vam veure, va partir d’un pressupost de 2.006.800 euros o 332 milions de les antigues pessetes.

La Rehabilitació del Pont Vell es va inaugurar al 2007, però dos anys desprès uns veïns es van donar compte de que el mirador s’estava enfonsant. Ara l’enfonsament del mirador respecte al nivell del pont ja és d’uns dos centímetres.

El petit desnivell pot provocar ensopegades perilloses pels vianants, a més els Veïns que pels matins d’hivern han de passar per allí, han de procurar no caminar per aquesta zona, ja que si s’ha regat a primera hora del mati, doncs aleshores l’aigua entollada es transforma en glaç, convertint-se en un perill pels vianants que passen per allí.

Sembla mentida que aquest afegit es pugui enfonsar, quan el pont Vell va demostrar ser suficientment sòlid, en no alterar-se ni amb la riuada de l’any 82.
Suposem que aquest mirador va estar construït amb les tècniques més modernes, amb enginyers responsables, acurats càlculs, materials moderns, grans grues, etc etc.. Sí però...¡Vaja pífia!

Què passarà amb aquest mirador, s’estabilitzarà o continuarà enfonsant-se?
Serà reparat el desnivell per tal de solucionar els problemes als vianants?

Senyor Alcalde, com feu les obres públiques en aquesta ciutat? L’obra ens va costar 2 milions, eh? Que no vigileu les obres públiques?
Si ens deixeu un deute descomunal i a sobre, no sou capaç ni de vigilar les obres públiques, de què ens serveix als lleidatans, pagar-vos un sou més gran que el d’un ministre?
Tal vegada, un professional competent d’una gestoria de la ciutat, ens faria millor feina per organitzar i gestionar l’Ajuntament i ens costaria molts menys diners al cap de l’any?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]