domingo, 4 de marzo de 2012

La Bona Cuina




La Bona Cuina

La Bona Cuina es un espai de receptes, que us oferim per gentilesa de l’AVV Bordeta, provades i experimentades en el seu Curs de Cuina.

ORADES FARCIDES



Ingredients :

4 orades
300 g de bolets variats
1 ceba
2 dents d’all
1 cullerada de farina
1 tòfona
50 g d’ametlles triturades
¼ de litre de brou de peix
oli d’oliva
sal
pebre
julivert

Preparació:

Obrim i netegem les orades, els traiem l’espina dorsal sense treure el cap. Salpebreu i reserveu. En una paella daurarem els alls i els retirarem. Sofregim la ceba ratllada i afegim els bolets. Quan estiguin ben fets, afegirem una cullerada de farina i el brou. Deixarem coure fins que quedi més aviat espès. Quan ho retirem del foc, afegirem la tòfona a trossos. Amb tot això, farcim les orades i les tanquem amb un escuradents. Les fiquem en una safata per al forn, ens envernissem amb oli i hi aboquem les ametlles. Les introduïm dins del forn, prèviament calent a 180º durant 15 minuts. Finalment daura-les durant uns minuts i posar per sobre el julivert.

Consell:
El brou es fa amb les espines i el cap de peix blanc, julivert i una ceba.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]